Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne megtudni anélkül,...

Hogy lehetne megtudni anélkül, hogy rákérdeznék?

Figyelt kérdés

Azt hogy engem örökbe fogadtak e.

23 Éves vagyok, és feltűnt már jó ideje, hogy rólam nincsenek AnnYira babakori képek, csak tesómról.

Ki lehet ezt valahogy deríteni?

2016. dec. 4. 12:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

Kérdezz rá a képekre. Az öcsémről jóval kevesebb kép készült mint rólam, az okot senki nem tudja így jött ki. Gondolom a szüleimnek kevesebb ideje volt fotózkodni 2 gyerek mellett.

Pár régi fotót pedig a háziállatunk semmisített meg, lepisilte őket...

A kevés kép nem jelenti rögtön örökbefogadást.

Vagy fordulj a gyámhivatalhoz.

2016. dec. 4. 15:36
 12/16 anonim ***** válasza:

A nagyszülők, vagy anyukád sosem mesélt cikis sztorikat arról, hogy mit csináltál kisgyerekként? Ilyenek minden családban vannak. Kérdezz rá, milyen voltál babaként, tudtál-e aludni, vagy felébredtél mindig, milyen színű hajjal születtél, esetleg tudnának-e mutatni rólad képet, ha nem miért nem?

Egyébként min változtatna az, ha kiderülne, hogy örökbe fogadtak? Akkor is anyukás nevelt fel, ő a szülőd. A válaszomnál persze feltételeztem, hogy jó a kapcsolatotok, ha mégse, akkor vedd tárgytalannak, amit írtam.

2016. dec. 4. 18:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Anyu nekem azt mondta, a 2. gyerek már nem akkora szenzáció. (Csóri hugi.)

Rólam rengeteg van, húgomról nem annyira, de úgy hasonlítunk, mint az ikrek.

2016. dec. 4. 21:07
 14/16 anonim ***** válasza:
nekem az örökbe fogadott fiamról több kép van mint a vér szerinti lányomról, olyan egyszerű oknál fogva, hogy a lányom születésénél még csak régi hagyományos fényképezőgépünk volt és nem fényképeztünk annyit, mint most az okos telefonok világában... akkor most én tudom rosszul melyik gyermekemet szültem én?:) - semmit nem jelent a fotók száma...
2016. dec. 5. 12:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Bátyám egy évvel idősebb, róla vannak képek. Szóval nem hiszem, hogy a fényképezőgép hiánya vagy minősége nem volt megfelelő..
2016. dec. 5. 12:28
 16/16 anonim ***** válasza:
1 éves gyerkőc mellett egy babával nem sok idő, energia maradt szerintem fotózni. 😃
2016. dec. 6. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!