Hánykor fekszik le aludni nálatok a család? Vagy mindenki máskor? Nem zavarnak a többiek a nyugodt alvásban (ha később fekszenek)?
Én mostanában éjfél-1 körül szoktam lefeküdni, és nagyon változó, hogy mikor kelek. Van, hogy már reggel 6-kor, de van, hogy délig is tudok aludni.
A szüleim 11-éjfél tájékán fekszenek általában, bár anyu van, hogy fent van hajnali 2-3 óráig is, mert hozzám hasonlóan neki is változó, hogy mikor kel, apu viszont reggel 6-fél 7 tájékán szokott felkelni.
A többiek általában 10-11 között én sajna egyre gyakrabban 1 és 3 között szoktam elaludni, pedig minden nap 6-kor kelek, mert busszal járok suliba :D De nem szoktam zavarni senkit mert nem zajongok, és amúgy is mindenki külön szobában van.
16/L
A szüleim általában egyszerre fekszenek,9-10 körül hétköznap,11 körül hétvégén.
Én hétköznap van hogy 10-kor,de általában inkább 10:30-11 órakor,hétvégén attól függ,ha nagyon elmerülök valamiben van hogy 2-ig is fent vagyok.
Mivel én fekszem később,nem zavarnak az alvásban.:D
Az egyetlen amire figyelnem kell hogy ne feledkezzek bele mikor gépen írok valamit,mert akkor erősebben ütöm le a billentyűket,és a teljes csendben hangos kissé.:D
Netezni szoktam,játszani valamilyen játékkal(halkan) vagy olvasni ilyenkor,szóval ezzel nem zavarom őket.
Én olyan 11.30-1.00 között.
Reggel 9.00-10.00 körül kelek általában
Otthonról dolgozom
Nálunk hétköznap: szüleim 10-11 között bemennek a szobájukba, egy darabig még szól a tévé, nem tudom meddig nézik, vagy mikortól alszanak rajta :D Én éjfélig fent vagyok kb. Vagy 6-kor, vagy 7-kor kelek, szüleim 6-kor.
Nálunk hétvégén: anya 11 körül elmegy aludni, apa 1-2 körül, én 3-4 körül. 9-10 között kelek, szüleim 8 körül.
Páromnál hétköznap: szülei 9 és 10 között mennek aludni, mi éjfél és 1 között. Mindenki 6-kor kel.
Páromnál hétvégén: szülei 10 és 11 között elmennek aludni, 7-8 körül kelnek. Mi éjfél és 5 között valamikor fekszünk, attól függ mikor álmosodunk el, és 10-11 körül kelünk.
(Gondoltam ez is hasznos infó lehet, relatíve sokat vagyok náluk)
Nem zavar senki senkit. Anyukám kifejezetten szeret úgy aludni, hogy szól a tévé a szobájukban, én meg ülök csöndben, fülest használok, az ajtók meg nem üvegből vannak, szóval a fény se gáz. Hétvégén reggelente anya van, hogy hangosan pakol, mikor én még alszok, de engem nem zavar, volt, hogy fúrtak a fürdőben, ami a szobám mellett van, én meg békésen aludtam :D
Pároméknál meg külön emeleten vagyunk, a kutyát se zavarunk, meg a szülők se minket.
Azért ha nem abban a szobában ordít a tévé max hangerőn, ahol a másik aludna, akkor meg lehet oldani, hogy ne zavarják egymást az emberek :D
Kolis vagyok, a lefekvésem a munkától függ. Ha délutános vagyok, akkor éjfélkor tudok lefeküdni, ha éjszakás, akkor ha nincs órám másnap délelőtt, akkor 7-délig alszom, ha van órám, akkor csak aznap este. Ha nem dolgozom, akkor 10 körül fekszem le. Ha éjszaka zajong a nép és felébredek rá, akkor szépen átmegyek hozzájuk és leordítom a hajukat. De általában ilyen 10 körül már csend van. Szobatársam is 10 körül fekszik és általában akkor kel, amikor hazaérek éjszakából, nem zavarjuk egymást.
Otthon anyukám már este 8-kor fekszik, 5-kor kel. Apám általában addig van ébren, amíg van valami film vagy meccs a tv-ben, ez ilyen 10-11 óra, hajnalban kel de ő az egész délutánt végigalussza (nyugdíjas). Nem igazán hagyja az embert aludni, ami komoly gond volt, amíg otthon laktam, mert középsuliban én is 5-kor keltem és sokszor éjfélig tanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!