Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarja a családom rám...

Miért akarja a családom rám erőltetni ezeket az ajándékokat?

Figyelt kérdés

Közeleg a karácsony, és azzal állt elő kb. mindenki, hogy a szobámat kellene rendbe tenni. Nincs függönyöm, szegélylécem, szőnyegem, a falak üresen tátonganak + egy darab villanykörte lóg a plafonomról. Egyébként 10 éve így néz ki, engem egyáltalán nem izgat - sőt, örülök, hogy a nagytakarítás összesen max. egy órát vesz igénybe, mert alig van mit letörölni. Praktikus.

Nem akarok hálátlannak tűnni, de én mindenkitől megkérdeztem, mit kérnek karácsonyra, és azt is fognak kapni, mert felnőttek között szerintem ez így működik. Én is mondtam pár apróbb ajándékot, aminek örülnék, erre összefogtak, hogy én bizony függönyt kapok meg új plédet az ágyamra. Minek?? Egy rokonom még azt is hozzá tette, hogy "magaddal cse szel ki, ha ezeket nem akarod". Igazából ezen kaptam fel a vizet, hogy annyival jobban tudják, mire vágyom, mint én magam.

Persze, nem az ajándékot kell nézni... de az ember mégsem örül annyira a hasznavehetetlen cuccoknak, ha egyszer cserébe gondoskodik arról, hogy mindenkinek a kedvében járjon az ajándékokkal. A dísztárgyakat is utáltam mindig is, mindenki tudja a családban... nem tudom, mi ütött beléjük.

(Még otthon élek pár évig - ezért sem értem, miért az utolsó pillanatban akarják díszítgetni a szobámat, mikor már költöznék, amint lehet.)

N

2016. nov. 28. 04:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
88%

Hidd el, olyan nincs, hogy az ember igénytelen a szülei házában , de igényes a sajátjában.

Egy ember vagy igényes, vagy nem, akárhol is van.

Te meg egy igénytelen, álmodozó lény vagy.

Ha dolgoznál egyetem mellett és pénzt keresnél már rég dobbantottál volna otthonról.

2016. nov. 28. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!