Tényleg ilyen sok nő él testi-lelki terrorban?
Azért ez nem ennyire egyszerű, hogy az áldozat "ne hagyja magát". A terror pontosan azért terror, mert nem olyan egyszerű és könnyű belőle kilépni.
Én majdnem 10 évet töltöttem el egy ilyen kapcsolatban, mire végre azt tudtam mondani, hogy elég, vége, itt a határ.
Nagyon nehéz volt.
Én is éltem olyan kapcsolatban, ahol a "párom" szinte rabszolgaként tartott, és elvárni mindent elvárt, csak éppen a viszonzásra nem gondolt soha. Később nálunk is elcsattant nem csak egy pofon, hanem szabály szerint félholtra vert az illető. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, akkor elhagytam. De hogy előtte miért tűrtem? Mert szerettem, és észre sem akartam venni, milyen megalázóan bánik velem, hiába mondta ezt nekem mindenki. Nem hallgattam okosabb emberekre, akik objektíven látták a dolgokat, mert nem akartam hallgatni. Annyira azt reméltem, hogy ő is szeret, és hogy sokáig együtt fogunk maradni, hogy minden szemétségét elviseltem.
Azóta azt mondom, hogy egyedül én voltam a hülye, és nem okolhatom őt. Vagyis - persze, lehet őt is okolni, hiszen aki megüt egy nőt, és folyamatosan terrorizálja, az sem szent -, de én voltam az, aki az utolsó pillanatig ragaszkodott hozzá. Olyan hibákat követtem el, hogy három hónap után hozzáköltöztem, pedig így visszagondolva már akkor látszott, hogy csak házicselésnek kellettem neki... De a szerelem teljesen megvakított.
Életem legnagyobb hibája volt, egyszer és mindenkorra tanultam belőle. Azóta nem engedtem, hogy a szerelem lila ködöt húzzon a fejemre, és ne lássak tovább az orromnál miatta.
Egyszóval szerintem igen, okolhatók a nők is, pont azért, mert saját magukat teszik kiszolgáltatottá a rossz választásukkal.
MIÉRT TŰRTE????MERT SZERETTE!!!
Ennyi! Mindnekinek meg van a saját oka, hogy miért "TŰRI"...
"Jaaaaaj szeegény nők. Két kategóriával lejebb meg mondják, hogy az nem is férfi aki jól tanul, normális csak a bajkeverők. NESZTEK ITT AZ EREDMÉNYE! AHAHHA"
Egyetértek! Nagyon sok nőnek kifejezetten a "rosszfiúk" jönnek be, aztán meg néznek, ha velük is csúnyán bánik...
én is egyet értek az előzőekkel! És még mindig az a válaszom, hogy a nők is okolhatók.
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!