Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa alkoholista. Már mindent...

Apa alkoholista. Már mindent megpróbáltunk. Ismer valaki Szegeden, vagy környékén olyan helyet, ahol segítenének neki?

Figyelt kérdés

2016. nov. 22. 15:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Szigetváron jó az addiktológia, ott van csoportfoglalkozás, egyéni terápia is, hónapokig. Tartanak a hozzátartozóknak is foglalkozásokat. Tudom, messze van tőletek, de megoldás lehet. Nézd meg ezt is:

[link]

2016. nov. 22. 17:53
 12/29 A kérdező kommentje:
Köszi. Találtunk egy helyet, Kiút Alapítvány. Egyelőre megpróbáljuk ezt. Ha máshogy nem lehet,akkor Szigetvár.
2016. nov. 22. 20:19
 13/29 anonim ***** válasza:
Regebben a Csongradi sugaruton valamelyik 10 emeletes aljaban voltak AA gyulesek. Csaladtagoknak is volt kulon csoport. Nem kell, hogy veletek menjen apukad, ti is eljarhattok a csaladtagos csoportba, ott esetleg tobb infot kaphatsz helyiektol a lehetosegeket illetoen, mint itt. Es lelki tamasznak sem utolso.
2016. nov. 22. 21:10
 14/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ezt is megnézem
2016. nov. 22. 22:07
 15/29 anonim ***** válasza:

Szerintem orvos ezen nem segíthet,max a szervi károsodásokban.

AA gyűlések Szegeden.

Hétfő

18:00

Becsei u. 3.

Kiút Alapítvány

06-70/931-6153

Kedd

Becsei u. 3.

Kiút Alapítvány

06-20/342-3520

Szerda

Dáni u. 3.

Jezsuita Szent József templom

06-70/330-3953

Szombat

15:00

Kálvin tér 3.

Református Palota

06-20/374-1798

2016. nov. 23. 07:45
 16/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. nov. 23. 10:40
 17/29 Gyula1.0 válasza:

Az én családomban a szélütés segített az alkoholistákon. Utána már nem tudták elvonszolni magukat a pálinkásüvegig. A szomszédon pedig a totális máj-kampecc segített - véglegesen.

Amúgy meggyőződésem, hogy tényleg csak egy erős új hit, amit többnyire egy vallás ad, tud segíteni. Utána majd a hitbuzgó szentfazék hozzáállását kell csak elviselni, ami azért talán jobb. :) Sőt, ebben az amúgy is erős új hitében érdemes lesz még támogatnotok és erősíteni is, nehogy meginogjon és visszaessen. Sok szerencsét! :)

2016. nov. 24. 06:43
 18/29 Gyula1.0 válasza:
Ja, és jól válasszatok vallást, egyházat, mert némelyik szereti elvenni minden vagyonát. Olyan is, amelyikről nem is gondolnád, viszi a teljes örökséget. Szóval ez most hosszútávra kiható döntés.
2016. nov. 24. 06:46
 19/29 speizer válasza:
100%
Jókat írnak itt előttem, habár a pszihiátria egy kicsit könnyebbnek tűnik, de talán nem vezet el a tartós boldogsághoz... Én nekem nem kellett innom 2904 napja, azaz 7 év 11 hónap és 12 napja. És szándékosan írtam hogy kell, mert egy nem alkoholista megérezné, milyen az, hogy kell, kell az ital, akkor sose mondanád, hogy ne igyon! Én alkoholista vagyok, mert ez egy betegség! Most nem írom le, hogy hogyan lett a lelkem cseppfolyós, mert itt nincs rá hely. De ez csak úgy megy ha az alkoholista akarja. Én az Anonim Alkoholistáknál találtam meg az utam, és Szigetváron voltam, ahogy itt előttem leírják.... Az egêsz lényege az őszinteség, a beismerés és a változás. Ami Neked és a családnak szörnyen ilyesztő... De megéri! Segítenék, akár privátbankár elküldöm Á számom...
2016. nov. 24. 07:59
 20/29 bist válasza:
0%

Jól mondták, hogy orvos nem tud segíteni ezen a problémán.

Ez egy megkötözöttség, csak Isten tud segíteni.

Keres egy szabad keresztény csoportot, esetleg egy Baptista csoportot, és ott kérjetek segítséget.

Van megoldás, csak ő akarjon megszabadulni.

Ha meg akar meg is tud!

2016. nov. 25. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!