Apa alkoholista. Már mindent megpróbáltunk. Ismer valaki Szegeden, vagy környékén olyan helyet, ahol segítenének neki?
Szigetváron jó az addiktológia, ott van csoportfoglalkozás, egyéni terápia is, hónapokig. Tartanak a hozzátartozóknak is foglalkozásokat. Tudom, messze van tőletek, de megoldás lehet. Nézd meg ezt is:
Szerintem orvos ezen nem segíthet,max a szervi károsodásokban.
AA gyűlések Szegeden.
Hétfő
18:00
Becsei u. 3.
Kiút Alapítvány
06-70/931-6153
Kedd
Becsei u. 3.
Kiút Alapítvány
06-20/342-3520
Szerda
Dáni u. 3.
Jezsuita Szent József templom
06-70/330-3953
Szombat
15:00
Kálvin tér 3.
Református Palota
06-20/374-1798
Az én családomban a szélütés segített az alkoholistákon. Utána már nem tudták elvonszolni magukat a pálinkásüvegig. A szomszédon pedig a totális máj-kampecc segített - véglegesen.
Amúgy meggyőződésem, hogy tényleg csak egy erős új hit, amit többnyire egy vallás ad, tud segíteni. Utána majd a hitbuzgó szentfazék hozzáállását kell csak elviselni, ami azért talán jobb. :) Sőt, ebben az amúgy is erős új hitében érdemes lesz még támogatnotok és erősíteni is, nehogy meginogjon és visszaessen. Sok szerencsét! :)
Jól mondták, hogy orvos nem tud segíteni ezen a problémán.
Ez egy megkötözöttség, csak Isten tud segíteni.
Keres egy szabad keresztény csoportot, esetleg egy Baptista csoportot, és ott kérjetek segítséget.
Van megoldás, csak ő akarjon megszabadulni.
Ha meg akar meg is tud!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!