Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem is a saját életemet élem,...

Nem is a saját életemet élem, hanem amilyet a férjem akar?

Figyelt kérdés
A férjem nem akarja hogy elmenjek dolgozni, de már 10 éve itthon vagyok, gyerekek nagyok. Sokszor mondom neki, hogy emberek közt akarok lenni, de szerinte ez minden nő álma, hogy otthon lehessen, én meg csak elégedetlenkedek. Mindent megcsinálok itthon, amit el lehet képzelni, de ha valami "haszontalant" csinálok, pl. hobbi, akkor azt mondja nem érti miből kell nekem kikapcsolódni. Mikor az egész életem tömör gyönyör. Szerinte. Nem akarok elválni, de így meg már megzakkanok. Jár valaki ilyen cipőben?

2016. nov. 21. 15:08
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Láttam írtad, hogy részmunkaidőre nincs lehetőség. Biztos? ha nem is a szakmádba, valahol máshol? A lidlbe pl, simán lehet 20 órás munkahétbe dolgozni. Nem egy álommunka, de lehet jót tennne azért egy kis új....

Anyósod ápolására meg nem vagy kötelezhető, ez így tényleg cseléd szagú.

Egyébként mi is úgy élünk, hogy nem kell dolgoznom, mert a párom jól keres, de én is mennék, mert bekattanok, csak közbe beteg lettem, úgyhogy csapdában érzem magam... Nálunk mondjuk ilyen nincs, hogy a párom nem enged. Sõt küld, hogy menjek emberek közé.4 órában, de nem a pénz miatt. De beteg vagyok, pszichés beteg ráadásul, és nem merek semmit elvállalni, mert megbízhatatlannak érzem magam. De közbe meg megjobban bekattanok otthon es ez gáz!! Még csak 26 vagyok és gyereket sem merek vállalni ez miatt. Menj emberek közé!! Vagy menj önkénteskedni, ha van hozzá kedved.

2016. dec. 6. 09:20
 32/34 anonim ***** válasza:
66%
Mi az, hogy nincs lehetőség részmunkaidőre? Mindenütt hiány van ápolókból, ha már csak azt mondanád 4 órát dolgoznál naponta felvennének. Vagy orvos mellé aszisztensnek. Pár órát emberek közt lennél a többibe meg vihetnéd a háztartást.
2016. dec. 9. 14:13
 33/34 anonim ***** válasza:
36%
Én is örülnék ha a ilyen férjet találnék, persze én introvertált vagyok
2017. jún. 23. 21:13
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Minek örülnél utolsó? Ha földbe döngölne a férjed, mert kényelmes hogy házicsicskája van?
2019. júl. 28. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!