Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem is a saját életemet élem,...

Nem is a saját életemet élem, hanem amilyet a férjem akar?

Figyelt kérdés
A férjem nem akarja hogy elmenjek dolgozni, de már 10 éve itthon vagyok, gyerekek nagyok. Sokszor mondom neki, hogy emberek közt akarok lenni, de szerinte ez minden nő álma, hogy otthon lehessen, én meg csak elégedetlenkedek. Mindent megcsinálok itthon, amit el lehet képzelni, de ha valami "haszontalant" csinálok, pl. hobbi, akkor azt mondja nem érti miből kell nekem kikapcsolódni. Mikor az egész életem tömör gyönyör. Szerinte. Nem akarok elválni, de így meg már megzakkanok. Jár valaki ilyen cipőben?

2016. nov. 21. 15:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
88%

61%-OS, Talán azért mert nem minden nő olyan hatalmas nagy nulla mint te, akinek az a vágya hogy eltartsák. Rém szánnivaló vagy, nem kéne még külön reklámoznod is. Mégis mi lesz egy ilyen nővel ha nincs férfi mellette? Éhen is döglik kb mert egyedül nem képes semmire.

Ilyenbe már bele sem megyek hogy normális embernek szüksége van arra hogy emberek közt legyen, és csináljon valami értelmeset. A háztartást vinni meg csak egy szükséges plusz nem munkahely.

2016. nov. 21. 18:40
 22/34 anonim ***** válasza:
17%

'nem minden nő olyan hatalmas nagy nulla mint te'

- te ugye nagynak hiszed magad, 21-es?

2016. nov. 21. 21:49
 23/34 anonim ***** válasza:
87%

ha a férjeddel akarsz maradni,de változtatni is szeretnél a mostani életeden, akkor egyszerűen ülj le vele és mondd el neki,hogy mit érzel.hogy nagyon unod már az otthonülést,szeretnél valami hasznosat is csinálni,emberek közé menni stb.. úgyhogy úgy döntöttél visszamész dolgozni. és ne fogadj el ellenvetést. ez a te döntésed kell,hogy legyen. a férjednek nincs beleszólása..felnőtt ember vagy..

nem tudom,hogy milyen szakmád van, hova vennének fel. ha nagyon bizonytalan,akkor akár tegyél le egy új szakmát. már ez is jobb lenne az otthonülésnél.de ha van rendes szakmád,amit szeretsz,akkor próbálj abban elhelyezkedni. de biztosan nehéz lesz ennyi év kihagyás után kevesen fognak alkalmazni. de mindenképp próbáld meg, keress valamilyen munkát.

2016. nov. 22. 09:01
 24/34 anonim ***** válasza:
82%

" ez a te döntésed kell,hogy legyen. a férjednek nincs beleszólása..felnőtt ember vagy.. "

Persze, ez jol hangzik elmeletben, a gyakorlatban pedig egy no a ferje tamogatasa nelkul nem tudja egyszerre ellatni a csaladot es dolgozni is, vagy ha igen akkor hamarosan belerokkan.

2016. nov. 22. 09:40
 25/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, tudom ez az én döntésem,de a férjem szerint akkor bejárónőt és ápolónőt kell felvenni,aki ellátja helyettem a két háztartást,beteg anyóst, és odaadhatjuk neki amit megkeresek,szerinte csak annyit nyerek,hogy nem leszek itthon... ki tanul a gyerekekkel?ki rendezi a kertet? Ő is dolgozik eleget. Idegeneket ápolnák,amikor itt a család,akiknek szüksége van rám? (ápolónő vagyok) stb,ezek az észérvei...Nem olyan egyszerű az ügy. De így meg úgy érzem megfulladok. Nekem hivatásom van... annyi mindent tehetnék... de nem érti meg...Nincs lehetőség részmunkaidőre.
2016. nov. 22. 10:56
 26/34 A kérdező kommentje:
Bocs restellem ezt a sok nyavalygást,csak kibukott belőlem
2016. nov. 22. 10:58
 27/34 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk a beteg anyos ellatasat fizesse maga az anyos... Nincs neki nyugdija?

Tenyleg ugy tunik hogy te vagy a hazirabszolga.

Menj el dolgozni es fizessetek meg a segitseget, ha neked ugy jobb.

2016. nov. 22. 11:23
 28/34 anonim válasza:
96%
Az a baj, hogy a férjed egy kissé konzervatívan gondolkodik. Nem kell bejárónő, hanem egyszerűen meg kell osztani az otthoni munkákat. Mi a párommal mindketten dolgozunk, és mindig az végzi a házimunkát, akinek éppen ideje, affinitása van hozzá. Van, hogy csak hétvégén takarítunk ki EGYÜTT, ha esetleg hosszú volt a hét, sok a munka..Mondjuk tartok tőle, hogy nehéz megváltoztatni valakit évek múltán, az én paromnál sem volt ez magától értetődő, de amikor összeköltöztünk egyszerűen odaállítottam a mosogatóhoz, megmutattam neki, hogy működik a porszívó, aztán csak megtanulta... Azt írtad a gyerekek már nagyok, akkor olyan sokat nem is kell velük tanulni, ha jól gondolom? Lehet, hogy eleinte sok konfliktusotok lesz abból, ha kiállsz magadért, de szerintem ez még mindig jobb, mint hosszútávon magadban görcsölni.
2016. nov. 22. 12:20
 29/34 anonim ***** válasza:
90%

??? He???

Mi mindketten dolgozunk,gyerekeink is vannak,mégsincs bejárónőnk és a gyerekekkel is tanulunk,foglalkozunk. Ez kb.minden családban így megy, nem olyan nagy csoda.

Mondjuk a férjem is ellátja a háztartást,gyerekeket,nem csak beleszrik a wcbe,eszik oszt jólvan. Máshogy nem is menne.

2016. nov. 22. 13:19
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

"- te ugye nagynak hiszed magad, 21-es?"

Te hol olvastál ilyet úgy mégis?? Nem nagynak hiszem magam csak egy átlag normás embernek akinek van saját élete. Szomorú, hogy ez egyeseknek olyan hihetetlen.

2016. nov. 25. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!