Nem is a saját életemet élem, hanem amilyet a férjem akar?
Én sokáig otthon melóztam gyerekek melett, jó volt, de aztán el kellett mennem dolgozni munkahelyre és azt kell mondjam, előbb kellett volna
Kellenek új impulzusok, kell a társaság. Arról nem is beszélve hogy ki vagy szolgáltatva és ez bármikor rosszul sülhet el....
" de ha valami "haszontalant" csinálok, pl. hobbi, akkor azt mondja nem érti miből kell nekem kikapcsolódni. "
És??? miért nem lehet vele megértetni, hogy azért csinálsz valamit, mert a házimunka monoton, és a hobbidat meg szereted csinálni. Ha jól éltek 1 fiz-ből, nem feltétlen az a legjobb, ha beállsz rabszolgának. A műv. házakban rengeteg csoport van, ahol megtalálhatnád a kedvenc időtöltésed és a társaságot is.
Az enyém meg azért cseszeget, hogy fél éves baba mellől menjek dolgozni, adjam bölcsibe vagy hagyjam anyósra.
Pedig nem szorulunk rá, jól keres, de csak a gyedből is viszem a háztartást.
Jelentkezel, elmész. Mit csinál, megtiltja?
Nem értem egyes nők mit hisztiznek hogy dolgozni akarnak... Ha dolgozni kell az is baj,ha nem az is... Nem hogy örülnének hogy nem kell stresszelni a munkahely miatt,és amiatt hogy a pénzt hogy osszák be... Van aki dolgozik nekik,és keresi a kenyeret.Az ilyen férjet inkább megkellene becsülni nem elégedetlenkedni.
Hü*lye libák!
Áruld már el aranybogaram,hogy mégis ki akadályoz meg abban,hogy dolgozz,munkát keress?
Mert szerintem senki. A férjed is csak jártatja a száját, te is csak jártatod,de nem csinálsz semmit.
Ha annyira szr lenne,már kerestél volna munkát!
De gondolom a tesco pénztár az neked nem karrier,másra meg nemigen kellesz 10 év kieséssel. Legalább tanultál valamit a 10 év alatt vagy képezted magad??
Réges régen, első kapcsolatban, nagyon fiatalon. Mondjuk gyerek nem volt, én tanultam még. De a pasi úgy gondolta, hogy jobb nekem otthon, nem kell dolgoznom.
Közben felemlegette, hogy ez az ő lakása, ő tart el, stb. Én meg elmentem dolgozni, akarata ellenére. Onnantól a kapcsolat meg is halt, mert már nem lehetett azzal fenyegetőzni, hogy ő tart el, pedig neki ez volt az ideális kapcsolat: ahol az van, amit ő mondd. Utána félrelépett, mert "nem érezte magát férfinak mellettem". Közben erősködött, hogy szüljek neki gyereket, és akkor 3 évig nem kell dolgoznom. (Majd bolond leszek!)
Két év után otthagytam.
Közben rájöttem, hogy ha azt csinálom, amit a pasim mond, az az én hibám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!