Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem is a saját életemet élem,...

Nem is a saját életemet élem, hanem amilyet a férjem akar?

Figyelt kérdés
A férjem nem akarja hogy elmenjek dolgozni, de már 10 éve itthon vagyok, gyerekek nagyok. Sokszor mondom neki, hogy emberek közt akarok lenni, de szerinte ez minden nő álma, hogy otthon lehessen, én meg csak elégedetlenkedek. Mindent megcsinálok itthon, amit el lehet képzelni, de ha valami "haszontalant" csinálok, pl. hobbi, akkor azt mondja nem érti miből kell nekem kikapcsolódni. Mikor az egész életem tömör gyönyör. Szerinte. Nem akarok elválni, de így meg már megzakkanok. Jár valaki ilyen cipőben?

2016. nov. 21. 15:08
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
98%

Én sokáig otthon melóztam gyerekek melett, jó volt, de aztán el kellett mennem dolgozni munkahelyre és azt kell mondjam, előbb kellett volna

Kellenek új impulzusok, kell a társaság. Arról nem is beszélve hogy ki vagy szolgáltatva és ez bármikor rosszul sülhet el....

2016. nov. 21. 15:48
 12/34 anonim ***** válasza:
60%

" de ha valami "haszontalant" csinálok, pl. hobbi, akkor azt mondja nem érti miből kell nekem kikapcsolódni. "

És??? miért nem lehet vele megértetni, hogy azért csinálsz valamit, mert a házimunka monoton, és a hobbidat meg szereted csinálni. Ha jól éltek 1 fiz-ből, nem feltétlen az a legjobb, ha beállsz rabszolgának. A műv. házakban rengeteg csoport van, ahol megtalálhatnád a kedvenc időtöltésed és a társaságot is.

2016. nov. 21. 15:48
 13/34 anonim ***** válasza:
72%

Az enyém meg azért cseszeget, hogy fél éves baba mellől menjek dolgozni, adjam bölcsibe vagy hagyjam anyósra.

Pedig nem szorulunk rá, jól keres, de csak a gyedből is viszem a háztartást.

Jelentkezel, elmész. Mit csinál, megtiltja?

2016. nov. 21. 15:52
 14/34 anonim ***** válasza:
97%
Az én apám is ezt csinálta anyámmal, ennek nem lesz jó vége. Apám betegesen féltékeny, ezért anyám csak maradjon otthon, mosson, főzzön, takarítson stb. Aztán apám egyszer csak a fejébe vette, hogy biztos átjárnak hozzá a pasik, menjen inkább dolgozni, mindegy hova, csak ne legyen otthon. Elment dolgozni, most már azt vette a fejébe, hogy a munkahelyére is csak baszni jár...
2016. nov. 21. 15:56
 15/34 anonim válasza:
98%
A férjed hülyeséget beszél. Nyilván vannak nők, akiknek kényelmes a semmittevés, de hidd el, nem ez a jellemző. Nekem szinte minden nő ismerősöm dolgozik a 20-30-40-és korosztályból, én konkrétan 1 hónapot voltam otthon egy felmondás után, és halálra untam magam, alig vártam, hogy kezdhessek at új helyen. Ez a te életed, és ha így nem érzed jól magad, akkor változtass, és közöld vele a tényt, ne engedélyt kérj.
2016. nov. 21. 15:58
 16/34 anonim ***** válasza:
95%
Én is ilyen helyzetbe vagyok. Én 7 éve vagyok itthon ,de betegség miatt kellett ott hagynom a munkahelyemet.Azóta teljesen felgyógyultam.Rákos beteg voltam .Másfél éve mennék dolgozni és nem támogat benne.Ha megemlítem neki a munkahelyet már kiabál velem . Most jelentkeztem tanfolyamra ,az se tetszik neki. Pedig olyat választottam hetente egyszer lesz szombati napon.Én most úgy érzem magam mint ha csak egy cseléd lennék .
2016. nov. 21. 16:02
 17/34 anonim ***** válasza:
7%

Nem értem egyes nők mit hisztiznek hogy dolgozni akarnak... Ha dolgozni kell az is baj,ha nem az is... Nem hogy örülnének hogy nem kell stresszelni a munkahely miatt,és amiatt hogy a pénzt hogy osszák be... Van aki dolgozik nekik,és keresi a kenyeret.Az ilyen férjet inkább megkellene becsülni nem elégedetlenkedni.

Hü*lye libák!

2016. nov. 21. 16:16
 18/34 anonim ***** válasza:
12%

Áruld már el aranybogaram,hogy mégis ki akadályoz meg abban,hogy dolgozz,munkát keress?

Mert szerintem senki. A férjed is csak jártatja a száját, te is csak jártatod,de nem csinálsz semmit.

Ha annyira szr lenne,már kerestél volna munkát!

De gondolom a tesco pénztár az neked nem karrier,másra meg nemigen kellesz 10 év kieséssel. Legalább tanultál valamit a 10 év alatt vagy képezted magad??

2016. nov. 21. 16:18
 19/34 anonim ***** válasza:
90%

Réges régen, első kapcsolatban, nagyon fiatalon. Mondjuk gyerek nem volt, én tanultam még. De a pasi úgy gondolta, hogy jobb nekem otthon, nem kell dolgoznom.

Közben felemlegette, hogy ez az ő lakása, ő tart el, stb. Én meg elmentem dolgozni, akarata ellenére. Onnantól a kapcsolat meg is halt, mert már nem lehetett azzal fenyegetőzni, hogy ő tart el, pedig neki ez volt az ideális kapcsolat: ahol az van, amit ő mondd. Utána félrelépett, mert "nem érezte magát férfinak mellettem". Közben erősködött, hogy szüljek neki gyereket, és akkor 3 évig nem kell dolgoznom. (Majd bolond leszek!)

Két év után otthagytam.

Közben rájöttem, hogy ha azt csinálom, amit a pasim mond, az az én hibám.

2016. nov. 21. 17:05
 20/34 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell rögtön elválni, változtatni kell. Keress munkát, és kezdj el dolgozni. Megteheted, nem tilthatja meg. Mondd meg neki nyugodtan, hogy neked nem ez az álmod, nem vagy "minden nő". Dönts és cselekedj önállóan.
2016. nov. 21. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!