Gáz, ha a barátom húgának a ballagására nem veszek ajándékot, és virágot sem viszek?
Én az egyik általad leírt "arcoskodó" vagyok.
Kívánom neked, hogy mihamarabb belecsöppenj te is a munkavégzés mindennapjaiba és az aprópénz számolgatásra hó végén. Még te kivángatsz mikor eltartott vagy?
Nyílván 300 frontot egy ilyen alkalomra elő lehet teremteni. Vagy szólni szüleidnek, hogy kéne egy szál virág.
Csak te valamiért nem akarsz kérni....gyanítom kértél mostanság eleget.
És igen ahol internetre elő tudnak havonta fizetni, 29-én van 200 forint a házban valahol.
Én személy szerint imádom a tulipánt,és nagyon örülnék mindenféle virágnak, nem számít honnan van.
Ha tényleg megtudod oldani szedjél 5-10 szálat, lehetőleg egyszínűt kösd át egy szalaggal. Szerintem szebb lesz mint bármely más virágcsokor és ebben legalább a szíved is benne van! Aki meg ezt nem értékeli az meg sem érdemli.
Szerintem nem gáz, ha nem viszel semmit, nem az a lényeg, hanem, hogy ott legyél, ha elhívott, és ha meglátod a sorban szaladj oda, gratulálj neki és puszild meg. Lehet, hogy csalódik egy kicsit, hogy nem kap semmit de később úgyis rájön, hogy milyen nehéz pénzt szerezni.
Tudod x. válaszoló internet is csak azért van mert az hó elején be lett fizetve. Ha elfelejtetted milyen a élet nyeljél gec*t, de olyat, ami véres!
Menj el önkénteskedni, ha annyi pénzed van.
17:59-nek:
Elhiheted, hogy akartam kérni a szüleimtől, de mint már leírtam, nekik sincs... A kívángatásról meg annyit, hogy hiába "eltartott" vagyok, szerinted én nem érzem meg az anyagi helyzet súlyát itthon? A gyerek sem "csak úgy van" a háznál... Különben el szoktam járni dolgozni is, ha tudok, viszont ez inkább nyáron van, amikor van szabadidőm, nem pedig iskolában vagyok, ami szintén nincs közel. Kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!