Gáz, ha a barátom húgának a ballagására nem veszek ajándékot, és virágot sem viszek?
Kívánom, hogy az arcoskodók is legyenek legalább egyszer ilyen anyagi helyzetben ilyen alkalomkor! Képzeljétek, én is nagyon szeretném meglepni valami széppel, vagy hasznossal, de ha nincs rá mód akkor sajnos nem tudom!
Ja, és az internetet nem hónap végén kell kifizetni...
szia !!!
szerintem is az
egy szál gerbera :]és vittél :)
nem kell túlzásba esni de nyugodtan szedhetsz kertből is ott is vannak gyönyörű virágok ( teszel hozzá zöldet ):]
van internetem, pénzünk nemigen
de interneten keresek munkát, interneten keresek némi pénzt (teszvesz)- nem luxuscikknek van
viszont nincs tévénk, mert az luxuscikk, meg akkor se volt, amikor volt munkám, mert nem érdekel minket..nem dohányzunk, nem iszunk...mégis az utolsó fillért is be kell osztani
nem szégyen kerti virágcsokrot vinni, sőt csinálhatsz neki valami szép, személyes, kreatív képeslapot is
"az internetet nem hónap végén kell fizetni"
Ha tudod, hogy ballagásra mész, akkor mikor megjött a segély, már akkor kellett volna 500FT-OT félre tenni, nem ilyenkor sírni, hogy nincs....
Előző vagyok.
Amúgy egy szál virágot tényleg vigyél neki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!