Milyen ajándékot vegyek egy orvosis 25/F-nek a ballagására?
nem inkább diplomaosztó?
adj neki pénzt..
ballagni oviból,általánosból,középsuliból szokás
egyetemen diplomaosztó van...
értéket irhatnál
vegyél egy sztetoszkópot,vetklöztesd le,és "vizsgáld meg jól" (ha lány vagy persze:D)
nekem van egy nagyon jó barátom(lán vagyok)aki az orvosin fog jövőre végezni:)ha így elgondolkozok akkor én tuti egy szép és jó minőségű tollat fogok neki gravíroztatni(szüksége lesz úgyis rá..:) )valamint márkás étcsokiból,jó minőségű kávéból,különleges bonbonból és 1 üveg drágább italból ajándékcsomagot.hát,ez is benne lesz 20ezerben..én pénzt nem adnék,az olyan snassz,a toll az megmarad emléknek,a töbi meg élvezettel elfogyasztja:)de nekem ő nagyon közeli barát,de neked szerintem azért kicsit sok lenne ha nem olyan közeli..vagis hát nem tudom,hogy kinek mi a sok a mai világban..:)jó ötlet még 1 szép óra(akár ilyen jobb fajta asztali is lehet ami naptáras stb..)egy szép bőrboritású ilyen aktatáska szerű..ezeket tudja használni.én ilyeneket már vettem a barátaimnak,és örültek nekik:)
de nekem ő nagyon közeli barátom,,
Mondjuk mi még nem vagyunk valami közeli barátok, de hátha egyszer azok leszünk.
Köszönöm a tippeket kedves utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!