A te családoodban is vannak vicces/furcsa dolgok?
Érdekes családom van, igazából jót lehet mosolyogni rajtuk :)
Valami furcsa versenyt tartanak: bárki bármi újat szerez, arra nekik azonnal rá kell verniük. Tényleg mindegyikük ezt csinálja, rajtunk kívül. Talán éppen ezért szoktak nálunk érdekes dolgok kialakulni :D
Pl. vettünk egy mosogatógépet. Anyám meglátogatott minket, észrevette, és elhordott minden lusta dögnek. Büszkén felvetett fejjel jelentette be, hogy ő igazi háziasszony, nagyon szeret mosogatni, és nem olyan szánalmas mint mi, a hülye kis gépünkkel... két napja felhívott dicsekedni, hogy vett egyet ő is. Olyat mint mi, csak eggyel drágább fajtát.
Amikor (használt) autót vettünk, a bátyámtól kaptuk meg, hogy miért nem bírunk ki két megállót a volánnal, milyen egy lusta társaság vagyunk, minek nekünk kocsi. Drága a fenntartása, meg egyébként is szennyezi a környezetet, ő is megbánta, hogy vett.
Mit ad Isten, nem sokkal később lecserélte egy jobbra, mint a miénk. Egyébként pesti...
Ha bármit szereznek, azonnal felhívnak elmesélni, vagy még inkább személyesen dörgölik az orrunk alá. Ilyenkor látod az arcukon a várakozást, szinte szuggerálnak, hogy IRIGYKEJD, IRIGYKEDJ... mit tud tenni az ember, kedves mosollyal megdicsérem a szerzeményüket, igazából nem is tudom, mit kéne reagálnom rá. Leginkább hidegen hagy a dolog...
A férjemmel minden új cuccunknál házimunkában szoktunk fogadni, ki lesz a következő versenyző :D
Új mobil? Hetek múlva felbukkan egy a családban. Új robotgép? Nagyanyámnak még drágább lesz. Kíváncsi vagyok, ha összejön a baba, ki fog szülni egyet gyorsan :D
Jófejek egyébként, de nagyon mókás, hogy sosem jönnek rá, hogy visszamenőleg mindig leoltják saját magukat :D
Nálatok is előfordulnak ilyen dolgok, vagy csak az én családom ilyen flúgos? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!