Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa bevágta a durcát, mindenki...

Apa bevágta a durcát, mindenkire haragszik, de szerintem vicces a szituáció. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Húgom szeretett volna egy tetoválást, már kb 13 éves kora óta. Sokáig szeszélynek hittük, de most 17 éves, most is szeretné, ő maga rajzolta, tervezte, szépítgette. Nyaranta hennával is megcsináltatja a mintát, hogy lássa hogyan áll.

Apa kijelentette, hogy nem lesz tetkó és hatalams balhét csapott, hogy milyen hülyeség már ez, és csak a csöves punk cigányoknak van tetkó (no komment).

Na ez a vita az egész család füle hallatára zajlott le.

Ez két hete volt, tegnap pedig apa szülei bemutatták a vadiúj közös tetkójukat :D

A csuklójukra varrattak egy egy fél szívet és a szívekbe szívritmus görbéket, ha össze érintik, akkor egy egész szív lesz belőle.

Mondták, hogy ők szolidarítanak az unokájukkal, és ha már 4, lassan öt éve tervezi akkor igenis megérdemli hogy viselje, ha ez minden szíve vágya, és most már ők is büdös cigány punkok.

Apa erre köpni nyelni nem tudott, tegnap egész nap nem szólt hozzánk. Hozzám sem, mert én meg nevettem nagyiékon, anya szintúgy :D

Ma reggel mintha somolygott volna amikor hallotta ahogy a húgom telefonon elnevetgéli a történetet az egyik külföldi barátjának, de még mindig nem lehet szavát venni.

2016. nov. 11. 14:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%
Nem is biztos, hogy szeszély. Én 12 éves korom óta akarok tetoválást, két hónap múlva töltöm a 22-őt, de még mindig ugyanúgy akarom, mint akkor. Amint kijárom az egyetemet, és lesz saját keresetem, egészen biztos, hogy meg is csináltatom.
2016. nov. 11. 17:21
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
En 22 ill 23 koromba csinaltattam egyet-egyet a csuklomra eddig nem bantam meg. Lattam orvost, ugyvedet, boltost mar tetovalassal ok is emberek jo emberek. Attol hogy tetovalasa van kap munkat. A mai vilagba mar nem nezik. Bar azert en varnek vele 2-3 evet. En is 14eves korom ota akartam de birtam varni.
2016. nov. 11. 17:28
 13/24 anonim ***** válasza:
22%

Kicsit figyelj jobban: "Nekem 16 éves korom óta van tetkóm (...) Apa akkor kiverte a balhét, de már nagykorú voltam"

Akkor hány éves is voltál?

2016. nov. 11. 17:35
 14/24 anonim ***** válasza:
96%

Utolsó!!!

Kicsit figyelj jobban: "Nekem 16 éves korom óta van tetkóm (...) Apa akkor kiverte a balhét, de már nagykorú voltam"

Akkor hány éves is voltál?

18 éves volt. Szövegértésed egy nagy nulla.

2016. nov. 11. 17:38
 15/24 anonim ***** válasza:
94%

A kérdező írta: Két évig titkolni tudta az apja előtt. Ez kimaradt? Vagyis nagykorú volt mikor megmutatta.

A nagyszüleid klasszak lehetnek kedves kérdező :)

2016. nov. 11. 17:38
 16/24 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem zseniálisak a nagyszüleid, le a kalappal előttük :D
2016. nov. 11. 17:47
 17/24 anonim ***** válasza:
38%
Leszärom, akkor is kamu :DDD
2016. nov. 11. 17:48
 18/24 anonim ***** válasza:
28%
ha 5 évet kibírt 1-et már nem tud?
2016. nov. 11. 18:23
 19/24 anonim ***** válasza:
90%
Aranyos történet. Kábé harmincadszorra olvasom az interneten, mindig megmosolyogtat :)
2016. nov. 11. 18:24
 20/24 anonim ***** válasza:
89%
Aha, ez kábé olyan városi legenda, mint a bunkó BMW-s, aki miatt nem tudott továbbmenni a villamos/troli de jól összeverték az ukrán rendszámú terepjáróból kiszàlló fekete öltönyös, napszemüveges, kigyúrt gangszták. Kerekebb lett volna a sztori, ha a śeggükre varratták volna nagyikáék a fél szíveket.
2016. nov. 11. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!