Fiúk! Zavarna titeket, ha a húgotok járna egy haverotokkal?
Figyelt kérdés
Mert tetszik a bátyám egyik haverja, van rá esély hogy én is neki, de nem merem megkérdezni a bátyám, hogy őt zavarná-e a dolog...2010. ápr. 28. 18:17
1/13 anonim válasza:
nekem is hugom van..néha elég idegesítő de hát ez van..sztem nem gáz
18/f
2/13 anonim válasza:
sztem nincs vmi sok kozö hozzá h jársz e vele v nem
4/13 anonim válasza:
Én nem engedném....Csak gondolj bele...tegyük fel h szakítanak,és mérgesek egymásra.A többit találd ki magad. :)
5/13 anonim válasza:
Én szerelmes vagyok a bátyám legjobb haverjába. És tudom, hogy ő is belém. De nem akar összejönni veem, mert ahoz a bátyám engedélye kell. A bátyám nem tudom, mit szólna hozzá, mert még nem kértünk engedélyt.
17/L
6/13 anonim válasza:
Az én haweromat nem zavarná, ha járnék a húgával, csak a húga nem akar velem :/ XD
7/13 anonim válasza:
18:56, mi az, hogy engedély kell? Ki találta ki ezt a baromságot? Azzal jössz össze, akivel akar. Ez csak kifogás, ha szeret, lesz@rja, mit szól hozzá a bátyád.
Ugyanez a kérdezőnek is, ha szeretitek egymást, ne érdekeljen a tesó véleménye :)
8/13 anonim válasza:
18:56 vagyok
A bátyám haverja találta ki. Én se igazán értem. Amikor kettesben vagyunk minden nagyon jó. Jókat beszélgetünk. Egyszer még ő mondta, hogy szeret, de a bátyám miatt inkább ne, mert nem tudja mit szólna hozzá.
9/13 anonim válasza:
és kit érdekel a bratyó véleménye?
10/13 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy a bátyáddal való barátsága fontosabb neki,mint a veled való kapcsolat. Nem kell ezen megsértődni, inkább csak tudomásul venni. Ez azt is mutatja, hogy nem érdemes a sráccal járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!