Mit csináljak ez ügyben?
Végezd el a szakmádat. Keress munkahelyet és szakadj ki a családból.
Amit dolgozol, annak keresete a tiéd, vagy a családi közösbe megy?
Ne forduljon meg a fejedben ez a hulyeseg,hogy felakasztod magad!!
Ha valaki akarsz majd lenni felnottkent,akkor hagyd most ott a munkat!
Tanulj,hogy legyen beloled valaki.
Probald meg mellozni az extrákat.
Ha azt a pár évet ki birod meg otthon,utana sokkal jobb eleted lesz!
Vagy vállalj olyan munkát ,amit het vegen csinalnak.
Sajnos nem tudom, mennyire kell nélkülöznöd, de én azt javasolom, ne dolgozz. Inkább a tanulásra koncentrálj abban az egy két évben amíg nem lesz szakmád. Este sok alvás, napközben tanulj, és nem kell edzőterembe menni, menj futni. Ez helyrehozna. Elvégzed a szakmát, keresel egy állandó munkát, és kitörsz.
Ha esetleg mégis dolgozni szeretnél, én csak azt tudom még javasolni, hogy a megkeresett pénzt gyűjtsd, pl bankban. (Hitelt nehogy felvegyél). És ha kérik otthon, mondd, hogy gyűjtesz, az nem költő pénz. Így hamarabb szabadulsz, a szakma után talán addigra összeszedsz magadnak annyit, hogy biztos háttérrel el tudj költözni.
En csaj vagyok.
A sztori: 3 gyerek. Furdoszobank 14 eves koromban lett, elotte utcai csaprol hordtuk a vizet. Apam bar nem mondhatnam hogy vert minket, nagy szigor es rend volt. 16 eves korontol kezdve dolgoztam pentek ejjel szombat ejjel. Aztan alkalmi melo. Szorolap, ilyesmi. Kozepsuliban 2 nadragom volt 2 puloverem es 2 cipom. Keves baratom. Aztan èrettségi, fősuli. (Na aztnem birtam munka mellett) kimentem kulfoldre. (Tenyleg mosogattam) lett egy kis penzem es parkapcsolatom. Hazajottem, elvegeztem a sulit.Dolgoztam folyamatosan 2 helyen. Most van autonk, kozos "gyonyoru" hazunk.
Az öcsem volt abban a helyzetben, hogy nem csinalt semmit. Mert kiveteleztek vele. A sulit nem fejezte be, alkalmi munakakbol el. Neha jon kolcson kerni.
Tanulj es "lightosan" dolgozz suli mellett hetvegente. Bird ki ezt a par evet. Udv. Egy 30 eves anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!