Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálhatta? Elsősor...

Ezt miért csinálhatta? Elsősorban férfiak véleményére lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés
Szakítottunk a párommal 3,5 fél után. Ezután minden nap beszéltünk, azt mondta, megbánta az egészet, hogy szakítottunk. Viszont három nap után haza vitt egy nőt... Végülis erre már nem lehet mondani, hogy megcsalt, de akkoris olyan érzés. Ezek után még azt mondta, hogy akkoris engem szeret. Akkor miért csinálta??? Ha már egyszer úgy volt, hogy kibékülünk?? Komolyan nem értem.
2010. ápr. 28. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
A Mónika-shows ,,poén" pedig enyhén unalmas már.
2010. ápr. 28. 14:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ez történt, azzal a különbséggel, hogy én vissza is fogadtam... nagyon nem kellett volna, hiszen ezzel a tettemmel csak magamat minősítettem le, és azt éreztettem vele, hogy ez így jól van... aztán a következő "esetkor" kihajítottam mint macskát szarni...

Lehet hogy csak tesztel, hogy meddig mehet el?

Amúgy én is nő vagyok...

2010. ápr. 28. 14:36
 13/13 anonim ***** válasza:
46%
F@sz feláll, ész megáll.
2010. ápr. 28. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!