Hogy szoktassam le a szomszédot, hogy állandó kölcsönkérésről pl. hajszárító, porszívó?
bölcsiből hazajövet mégcsak egy fél órára se engedi ki a gyereket.
Múltkor a sütihez kért tojás, lisztet, cukrot. Akkor azt mondtam neki hogy épp most fogyott ki minden és megyünk vásárolni. Erre ő, az Auchanba mentek, vegyetek már nekem is, mert ebéd után jönnek barátok és kellene sütnöm sütit. 10h körül volt, mondom addig tuti nem érünk vissza, jobb ha kimegy ő, v. a férje mert azért nem rohanunk haza. Előbb temetőbe megyünk, beugrunk a családhoz. DE ez pofátlanság már.
Kedves 8:33-as!
100%-ig egyetértek veled! Nálunk is így működik a dolog!
DE!!!!-nem egyoldalúan és nem is aci-nesze alapon! Vagyis ha nekem szükségem van valamire egyszeri alkalomra, akkor természetes, hogy nem vásárolok, ha van a szomszédomnak, vagy a barátomnak! De amire rendszeresen szükségem van, azt megveszem!
Van egy nagyon jó barátom, akinek nem rendszeresen, de elég gyakran szüksége volt(van) sarokcsiszolóra. Vettem egyet neki ajándékba! De amikor tönkrement a számítógépem alaplapja,és megtudta, keres nélkül elhozta a használaton kívüli alaplapját procival,RAM-mal tokkal-vonóval! AJÁNDÉKBA! P-4-es!
Es ha neki szüksége lenne egy-egy alkalommal valamire, akkor barmikor, barmit és ha kell, én is elmegyek hozza segíteni neki!
A 06:56-os vagyok.
Valószínűleg arra célzott!
Legközelebb válaszolj neki:
Tartsatok kecskét, füvet is nyír, tejet is ad!
Nyuszika elmegy a Rókához, elkérni a fűnyíróját. A Róka éppen füvet nyír.
- Hé, Róka! Elkérhetném a fűnyíródat?
- Nézd, Nyuszika. Mondhatnám, hogy nincs fűnyíróm, de látod, hogy van. Mondhatnám azt is, hogy rossz, de látod, hogy működik. Így hát egy megoldás maradt: elmész te a jó büdös francba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!