Szeretem a páromat, de gusztustalannak tartom ahogy csámcsog, vakaródzik (a farkát meg a fenekét), meg ahogy horkol. Mások hogy vannak ezzel?
horkolást magátólnem tudja abbahagyni,vannak különböző modszerek,annak olvass utána
de a csámcsogás,vakargatás...csámcsogással nálunk nem volt baj,csak vakarózással szerencsére...kb 2 hónapig állandóan beszólogattamiolyeneket,hogy "fürödj,akkor nem viszket","hozzám ne érj miután a hátsód vakargattad,mostt előbb kezet",és hasonlókat...meg fintorogtam...azóta tényleg csak akkor vakarózik ott,ha viszket is:D
nem kell egyből kidobni,neki valószinű ez a természetes,otthon is ezt látta...de át kell nevelni (kivéve ha 40 feletti,azt már esélytelen)
Borzasztó. Én az elején elmondtam a barátomnak, hogy pl. egy hangos böfögést is a tiszteletlenség jelének tekintek. Nem hogy s.eggvakarást, fúj! Ha nem tetszik neki, hogy nálam nem lehet ilyet, hát akkor sajnálom, nekem férfi kell, nem disznó. :P Érdekes módon megértette, (végülis egyet is értett) és megbeszéltük, hogy mindig igyekszünk vonzók lenni a másik előtt. Amelyik pasi nem bír ezek nélkül meglenni, az lakjon egyedül - mondjuk az ólban. (De amúgy úgy tapasztaltam, a pasiknak csak egy része ilyen.)
29/N
Ilyen szempontból az én párom is tud alakítani, csak ő fingik és böfög. Utálom, rá is szólok mindig. De ugyanakkor azt is tudom, nekem is vannak undorító dolgaim, amelyek az én szememben nem gázak, de őt zavarják. Pl. bent hagyom a hajamat a lefolyószűrőben, értesítem minden apró mozzanatról, amikor menstruálok, stb. Senkitől sem lehet elvárni, hogy a nap 24 órájában kifogástalanul viselkedjen. Ha viszket, vakarja, ha böfögni kell, böfögjön (esetleg ezt lehetne halkan, de nekem nő létemre, ha elfoglal nagyon valami, kiszalad egy-egy hangosabb büfi:)), a horkolás megszüntetésére 1000 praktika van.
Ha örökké ezzel foglalkozol, hiába szereted, rámegy a kapcsolat.
Egy kapcsolatnak fontos része a tolerancia és szerintem ezek bőven beleesnek abba, ami tolerálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!