S. O. S Alkalmazkodni, de meddig? Ki a hibas? Tobbi lent.
Nehogy már még te érezd magad kellemetlenül!
Tuti szájhúzás lesz, èn is húznám, ha az ingyencselédjeim lázadnának, de ennek a feléért már rájuk b*tam volna az ajtót!
Add elő úgy, mint egy hálás kismacska.
- Editke, nagyon köszönöm, amit eddig értünk tettetek! Befogadtatok, segítettetek munkát találni, elindulni itt Dublinban! Józsi meg én mindig hálásak leszünk nektek ezért a sok kedvességért, de most már szeretnénk kettesben élni, mint férj és feleség, nektek sem lehet jó mindig minket kerülgetni, úgyhogy amikor lejár a szerződés X-kor, akkor mi elköltözünk a bátyámhoz/másik albérletbe, azért szólok jó előre, hogy ti is tudjatok keresni magatoknak egy takaros kis házikót a gyerkőcökkel! Na, hogy ezt így megbeszéltük, milyen volt a napod?
A helyetekben azonnal elkezdenék saját albérletet keresni, akár egy garzon kezdetnek vagy a tesóddal közösen, hisz eddig is csak egy szobában voltatok, a nagy ház bérleti díjának a feléhez képest még lehet jobban is jönnétek ki. Megköszönitek, hogy segítettek nektek kijutni és munkát találni, de én ha megvan a kiszemelt új albérlet max. 1 hónapig maradnék, mert ezek után amit leírtál szerintem, ahogy bejelentitek, hogy elköltöztök még jobban megkeserítik az életetek, azon se lepődnék meg ha szimplán kidobnának, hogy hálátlanok vagytok, amit egyáltalán ne vegyél magatokra, csak mint többen is írták az ingyencseléd lelép miatt még ő lesz felháborodva. A férjével meg kérjék más műszakba egymást és máris meg van oldva a gyerekfelügyelet is.
Egyébként én ha segítek egy állítólagos barátomnak, akkor azt szívességből teszem, ez amit a barátnőd csinál már a kihasználás kategória szerintem.
Merjetek lépni, mert így csak egyre rosszabb lesz ott. Kívánom, hogy a karácsonyt már a saját fészketekben tölthessétek.
A munkahelyeden pedig nem hiszem, hogy ennek bármi következménye lenne, ha egyébként meg vannak veled elégedve, ez nem indok a felmondásra. Csak vigyázz, hogy mindig légy résen ezek után nehogy ott próbáljanak ők keresztbe tenni nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!