Volt férjem jogosan használta-e fel a gyerekek után járó kedvezményt autó vásárláshoz ill. biztosítás kötéshez? A gyerekeket én nevelem!
Figyelt kérdés
Köszönöm a segítséget!2010. ápr. 27. 10:36
31/36 anonim válasza:
... meg talán jobb is ha nincs a gyerekek közelében, nem? Én nem szeretném, ha a gyerekek ellesnék ezeket a stikliket...
32/36 A kérdező kommentje:
Igen jó , hogy nincsen a közelükbe csak az olyan nehéz amikor kérdik a gyerekek miért nem akar az apjuk egyikkel sem beszélni most mit válaszolsz rá? már nem picik 13-14 évesek!
2010. ápr. 27. 12:22
33/36 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem ezekről a dolgokról amiket az apjuk csinált én nekik sohasem beszéltem . Akkoriban 3-4 évesek voltak!
2010. ápr. 27. 12:24
34/36 anonim válasza:
Amiket írsz semmi köze a kiírt kérdéshez :S
Az exed emberileg elég gázos, de gondolom ezért váltá el tőle.Viszont a felbvett kedvezméynhez semmi köze
35/36 anonim válasza:
Mivel nem okozott neked kárt, ezért ne törődj vele.Neked ezzel nem lesz se kevesebb , se több.
36/36 anonim válasza:
Érdekes ilyenek biztos nem kellettek neki hozzá, de ha kellettek volna is biztos úgy volt vele, hogy majd pont megmondja mire kell, mert akkor még nem adod oda, mert tessék valószínűleg ilyen vagy, máris itt vergődsz rajta, hogy ő ilyet igénybe vett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!