Volt férjem jogosan használta-e fel a gyerekek után járó kedvezményt autó vásárláshoz ill. biztosítás kötéshez? A gyerekeket én nevelem!
Figyelt kérdés
Köszönöm a segítséget!2010. ápr. 27. 10:36
21/36 anonim válasza:
Elváltatok.A ygerekek miatt oké, hogy valamilyen szinten kell vele foglalkoznod, de az ő életén neked nem kéne már görcsölni
23/36 anonim válasza:
Na figyu.Egyszerű a válasz.Te tudod érvényesíteni a családi kedvezményt?Le tudod vonni az adódból?Mert ha nem,akkor egyértelműen ő jogosult rá.
24/36 A kérdező kommentje:
Elmondom mi rosszat tett vele nekem meg a gyerekeinek mielött lelépett 4megyével arrébb uzsorástol vett fel kölcsönt és az én címemet adta meg hiába montam azoknak hogy azt sem tudom ,hogy hol van meg már elválta tőle semmi közöm hozzá . mégis eggyik éjszaka arra ébredtem a gyerekekkel ,hogy azok az alakok ránk törték az ajtót , ha a szomszédom nem hívja ki a rendőröket talán agyon is vertek volna olyanért amihez közünk sem volt!
2010. ápr. 27. 11:58
25/36 A kérdező kommentje:
Én adtam be a keresetet! Pont az ilyesmi stikliei miatt , hogy megóvjam a gyerekeket!
2010. ápr. 27. 12:01
26/36 anonim válasza:
Ez szemét dolog volt, de akkor se értem a mostani problémád(a kérdésed miért tetted fel)
27/36 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsi voltam ,ugyan is ő 3 hónapja felhívott ,hogy kellene neki a gyerekek születési. kivonatjuk mert életbíztosítást köt és a gyerekeket akarja kedvezményezetnek beírni aztán kiderült hogy csak ezekért kellett neki nem életbizosításhoz ! Akkor most ki a fer?
2010. ápr. 27. 12:07
28/36 anonim válasza:
Életbiztosításhoz/kedvezményzett megadásához nem kell születési anyakönyvi kivonat, sőt igazából máshoz se
29/36 anonim válasza:
pl adókedvezmény igénybevételéhez, gyerek nevére kért üdülési csekkhez se kell semmilyen dokumentum csak az adatok(név, lakcím,szül.idő,hely, adószám)
30/36 anonim válasza:
fer nem fer.Neked nem mindegy?
Már nem a férjed, nem éltek együtt szarjál bele hogy milyen ember, hogy mit csinál, hogy hogy él
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!