Szerintetek van értelme megpróbálni megbeszélni vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy a barátnőm akivel 10 éve nagyon jó barátnők voltunk, szinte napi kapcsolatban voltunk és minden megtudtunk beszélni, bármit, soha nem volt titkunk egymás előtt, és bármikor fordulhattunk egymáshoz. Viszont az is hozzátartozik, hogy a vőlegénye kiment egy hajóra dolgozni és most két éve hazajött, azóta szépen ritkultak a találkozások, a telefonok, sms-ek. Eleinte hagytam, gondoltam örüljenek egymásnak de azután is nagyon nyögvenyelős volt a dolog. Én pedig kezdtem úgy érezni, hogy csak azért voltunk jó barátnők, mert neki nem volt senki akivel foglalkozni kell, viszont mégiscsak volt párja és mikor hazajött már nem volt ideje rám.Közben ők vettek egy lakást nagyon szépen rendbehozták, én férjhez mentem, persze Ő volt a tanum és született egy kisbabám. Na ezek után éreztem úgy, hogy végleg szeretné megszakítani a kapcsolatot. Most már fél éve, hogy nem hallottam róla. Nagyon fáj, mert nem "csak" barátnők voltunk, hanem mintha testvérek lennénk. Próbáltam vele megbeszélni de csak mellébeszélt. Ezek után szerintetek lenne értelme mégegy próbát tenni vagy fogadjam el?2010. ápr. 26. 19:53
11/13 A kérdező kommentje:
Ezt is kérdeztem már tőle, azt mondta, hogy semmi ilyesmiről nincs szó. Akarattal biztos nem bántottam meg,de ha nem mondja el, nem tudok még bocsánatot sem kérni, mert nem tudom miért kellene.
2010. ápr. 26. 21:16
12/13 anonim válasza:
szerintem ahogy először is írtam, adj neki időt, hogy megbékéljen, lehet valami bántja veled kapcsolatban. lehet rosszul esik neki, hogy te már 'teljesen' boldog vagy, ő pedig még nem. van olyan hogy ellaposodik egy ideig a barátság.
bár azt egyáltalán nem értem, hogy egy jó barát a szülinapodat hogy felejtheti el.
szerintem néha azért kérdezz rá, hogy hogy van, ha fontos a számodra.
érdeklődj felőle, persze nem úgy, ahogy írtad, hogy a terhére legyél. de ha mondjuk ünnepekkor felköszöntöd, az nem tolakodás, és érzi ő is így azt, hogy te nyitott vagy, és ott vagy neki.
ne légy letörve!BOLDOG SZÜLINAPOT!!!:)
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!
2010. ápr. 26. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!