Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzből jöttök ki...

Mennyi pénzből jöttök ki havonta? A rezsin és hitelen kívül.

Figyelt kérdés

A mi bevételünk 130.000 Ft havonta. Hárman vagyunk (két felnőtt, és egy 2 éves).

Ki lehet ennyiből jönni?

2010. ápr. 26. 18:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Hitel nincs, én 100-t keresek 6 órában dolgozom, férjem 220-t. Az én fizumat teljesem, a férjeméból is kb 50-t el tudok rakni havonta. Gyerek nincs, egy középkategóriás atutó és egy 80 nm2-s családi házat tartunk fönn.
2010. ápr. 26. 19:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
110e a bevétel, 50 rezsi, olyan 30-at tankolunk, nem mondom hogy dúskálunk.. :S
2010. ápr. 26. 19:22
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
én 40ezert párom 90 ezret kap.rezsi.60ezer.hitel 30ezer.így tehát marad 30 ezer ft-unk.És mellette egy 3 éves gyermekünk.szűkösen de kijövünk,igaz maradni nem marad hónap végére semmi se. 24/N
2010. ápr. 26. 19:25
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Kb.200e a bevételünk havonta,van egy lakáshitelünk,ami a párom fizetését teljesen elviszi a válság miatt.Kifizetjük még a rezsit és gyakorlatilag nem is marad semmi és van 2 18 hónapos kislányunk!Ha az Édesanyám nem segítene,már éhenhaltunk volna!
2010. ápr. 26. 19:27
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg, hogy milyen koltekezosek vagytok.

A rezsit be kell fizetni, es vannak olyan dolgok amiket ki KELL fizetni. A maradekbol pedig okosan kell tudni gazdalkodni.

En pl. nem iszom, nem dohanyzom, es imadok turkaloban vasarolni. Az elelmiszerek, tisztalkodasi szerek arat megnezem termeszetesen.

A telefonra minimalisan koltok. Probalok feleslegesen egyaltalan nem kolteni.

Van, aki napi 1 milliot is eltudna kolteni, mert folyik a kezebol a penz, van aki pedig a keveset is betudja osztani. Tudom, hogy hosszura sikeredett amit irtam, de igy gondolom.

2010. ápr. 26. 19:39
 16/23 anonim ***** válasza:
70%

Kettőnk bevétele 800.000-1.000.000ft között van havonta. Ebből jól kijövünk. Van 2 2 éves, 1 4 éves és 1 5 éves gyerkőcünk. A rezsi kb. 100.000ft havonta, hitel nincs, a vállalkozásra kb.150.000ft elmegy. Kajára, ruhára, napi megélhetésre, utazásra 550.000-750.000ft marad.

Tudom, hogy ez bőven az átlag fölött van és fogom kapni a lepontozást, csak azért, mert jól élek. De egy személyes megjegyzés: Mindenki ott tart, ahol tartani akar. Aki tesz érte, annak jobb lesz, aki nem csinál semmit annak nem. Mi se itt kezdtük, de felépítettünk egy jövedelmező vállalkozást. Mindenki képes erre, aki akarja.

2010. ápr. 26. 19:41
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Lepontozást nemértem miért kapnál, teljesen általános van hogy van aki jól él és van aki nem. Viszont az hogy mindenki ott tart ahol tartani akar már húzósabb téma. ezt tényleg azok szokták mondani akiknek szerencséjük volt az életben, összejött minden és már unják h irigylik őket, ezért beállítják úgy hogy a magamfajta a saját hibájából csóró.
2010. ápr. 26. 20:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát azzal vitatkoznék, hogy mindenki ott tart ahol akar. Ez így ebben a formában nem igaz. Én jóval az átlag fölött keresek, de amellett, hogy kellett a tudásom, irtózatos mázli is kellett, hogy ebbe a szituációba kerüljek.
2010. ápr. 26. 20:08
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem nézek le senkit. Sokáig én se hittem el, hogy mindenki ott tart, ahol tartani akar. De elolvastam néhány könyvet (pl. Robert Kiysaki: Cashflow négyszög/Üzleti iskola/Gazdag papa, szegény papa stb.) Ezekből megértettem a kereseti lehetőségeket, formákat. Rájöttem, hogy vmi olyan dolgot kell létrehoznom, ami maradandó, ami nem csak egyszer hoz pénzt, hanem folyamatossan. Ez nem lenézés, ez egy vélemény ami mindig erőt tudott adni. Nem zavar, ha irigykednek, mert nem látják a munkát ami a pénz mögött van.

Meg akarom adni a gyerekeimnek azt amit nekem nem tudtak megadni a szüleim (szeretem, tisztelem, becsülöm őket, de van amit nem tudtak megadni).

2010. ápr. 26. 20:26
 20/23 anonim ***** válasza:
19:41es vagyok.
2010. ápr. 26. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!