Hogyan köszöntök a párotoknak, amikor felveszitek a telefont?
:)
Kort és nemet is kérnék, és érdekelne hogy mióta vagytok együtt.
Előre is köszönöm!
25/L 4,5 év
Az elején
Szia nyuszim,kicsim stb
Majd ez idővel átalakult..... és az előző napi viselkedés függvénye lett a következő sorrendbe,jótól az összeveszésig:
Szia,Igen,Mondjad,Mi van
"mondd cica" nagy átlagban
és ő erre köszönés nélkül hadarja a mondanivalóját:D
22/L (24/F 4 éve együtt)
"Szia, dragam! Hogy vagy?"
Ha en hivom vagy ha o hiv, ugyanigy altalaban. De nem magyarul, mert nem magyar a ferjem.
3 eve vagyunk hazasok. 23/L, 29/F
Szia cica/Cicám.
26/F+23/n= 2 éve egüytt
Mi szerepjátékokat játszunk.
Például felhív, és én úgy szólok bele, hogy "Pizzafutár, miben segíthetek?"
Ő neki úgy kell válaszolnia, hogy ne essen ki a szerepéből, és utána nekem is úgy kell stb.
Roppant szórakoztató és megdolgoztatja az agyat.!
A másik, hogy filmes idézeteket játszunk el, és csak a hangsúlyunkkal tudunk rendesen válaszolni, mert ugye a szöveg az kötött,de néha nagyon vicces. Múltkor elkezdte a Die Hard 4.-nek azt a jelenetét, mikor Greg felhívja Mai Lihnt, de John McClane veszi fel, mert a csajt letolta a liftakna aljába egy dzsippel. Ez nem is lett volna gond, mert vágom kívülről, tuti nem akadok el, de pont egy liftben voltam és körülöttem vagy 10-en voltak. Kicsit furcsán/csúnyán/beszarian néztek, mikor végigmondtam azt a mondatot, hogy "Amikor utoljára láttam a csajod, épp egy liftakna fenekén feküdt, és egy dzsip lógott ki a s*ggéből..."
Ha végül nem jövünk rá, hogy mi volt a kérdés/válasz, akkor persze megbeszéljük rendesen.
Amúgy az anyját kereste... :D
Az utolsó vagyok!
Ő 21/L én 20/F és egy éve vagyunk együtt.
szia, mondd!
kb :D De sose figyeltem.
ma 27 hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!