Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Költözzek vagy...

Akire27 kérdése:

Mit csináljak? Költözzek vagy maradjak!

Figyelt kérdés
A történet annyi hogy párom kárpátaljai és az anyukája(63) ott él egyedül szeretnék ha odaköltöznék!Ha látógatóba megyünk mindig azt hajtják mikor költözök már oda de több okbol én nem igazán szeretnêk pl hatalmas kert van és én nemigazán értek a mezögazdasághoz és az igzat megvallva nem is szeretném megtanulni a másik hogy a fiamnak (7) ukrán nyelvet is tanulni kellene de neki az alap tantárgyakkal is baj van félek csak bukdácsolna!!! Hatalmas ház van kinn amiben külön élhetnék a fiammal az "anyóstól" elkülönitve viszont páromat csak kéthetente havonta láthatnám mert neki magyarban kéne dolgozni hogy ott megtudjunk élni viszont ha kimennénk megbirnánk élni egy fizubol nemkéne albit fizetni meg ott minden olcsobb!!Azonban nem igazán szeretném itthagyni magyart elköltözni 300kmre távol az eddigi életemtől??? TI MIT TENNÉTEK???

#távolság #Kárpátalja #távkapcsopat
2016. okt. 17. 06:35
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat elgondolkodtató!!! Hogy tiszta legyen a kép ha kiköltóznénk a fiammal dolgoznom kéne a kertben amit ha hazalátogatunk akkor is szoktunk pl most jöttünk haza 2hete szüret volt és szüreteltem levelet gyüjtöttem csirkétpucoltam stb.Anyós jol tartja magát idáig is ö csinalta a kertet most is de egyedül van fél ha ő lerobban ne adj isten elmegy akkor mi lesz a házzal amit ők épitettek apóssal!!! Draga az ut egy főnek 10e oda vissza de havi egyszer hazajönne a párom esetleg 2hetente az egy 20e én is jöhetnék anyukámhoz havonta az megin egy huszas.A párommal most együttélünk albérletbe sajna egy fizubol és igy nehéz anyagilag mert 160e osztunk be ebböl 70körül van mindennel az albérlet!!! De ott 100e ből élnénk azért szépen félre is lehetne tenni a pénzt én osztanám be és nem anyós igy nekem a legnagyobb bajom evvel a költözéssel hogy messze lennék a páromtol családomtol meg a kerti MUNKA!!!Szóval lehet csak én vagyok hülye hogy igy gondolom nem vagyok odavaló!!!
2016. okt. 19. 07:00
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne ha ott keresnél munkát ahol most vagytok? Akkor nem 160-ból kellene megélni, a gyermek maradhatna a megszokott környezetében! Nem kellene a kerttel bajlódnod. Ráadásul 70 ezer (mindennel együtt az albérletre egész jó. Nekünk csak 80 volt a bérleti díj! Te miért nem dolgozol?
2016. okt. 19. 09:23
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
A másik meg, ha a párod marad M.o-on ő hol fog lakni? Azért a lakhatásérn nem kell fizetni?
2016. okt. 19. 09:24
 24/38 anonim ***** válasza:
93%
"Szóval lehet csak én vagyok hülye hogy igy gondolom nem vagyok odavaló!!!" Nem vagy hülye, de, ha ezt érzed, akkor nem kell kimenned, mert a magyarnak igazságérzete van. Tehát ráéreztél arra, hogy nem vagy odavaló. Nem fogod találni a helyed kint, mert a helyed itthon van.
2016. okt. 19. 10:19
 25/38 A kérdező kommentje:
Jelenleg azert nem dolgozom mert egyedül vagyok a gyerekkel elsös nincs ki hozza vigye iskolába mert párom reggeltől este dolgozik én meg nem találtam olyan munkát ami melett megtudom oldani!!!!Nem tud elkéreckedni hogy tudjon érte menni.Ha én kimennék munkásszállon lakna azert nemkell fizetni mert mig nemismertük egymást addig is ott lakott.A hely ahová költöznöm kéne a határtol 3kmre van magyarok lakta faluban senki se beszél ukránul sem oroszul csak a suliban lenne két tantárgy ami ukran irodalom és nyelvtan de párom szerint nemnehéz ő se tanulta meg annakidején!!!Annyira közel a határ hogy oda nemér el a háboru!!!Nagyon szép hely kedvesek az emberek anyos is rendes probalt tanitani házitésztát késziteni kötni himezni de sajna nemigazán állt rá a kezem.Meg a kapcsolat se régi 8hónapja vagyunk együtt sztem még korai lenne ilyen nagx fába vágni a fejszét!!!Szeretem a párom az anyost is a fiam is szeretne költözni mert ott több lenne a szabadsága nagy az udvar stb.Hat felvan adva a lecke.
2016. okt. 19. 11:07
 26/38 anonim ***** válasza:
0%

"nekem a legnagyobb bajom evvel a költözéssel hogy messze lennék a páromtol családomtol meg a kerti MUNKA!!!"

Szóval ez a legnagyobb bajod, a gyerek meg le van szarva???

2016. okt. 19. 11:26
 27/38 anonim ***** válasza:
Az csak egy dolog, hogy a fiad is menne, mert nagy lesz a szabadság... az a kisgyerek tisztában van azzal, hogy ukránul kellene tanulnia? Hiszen te írtad, hogy még az alap tantárgyakkal is gond van. A mostani iskolájában nincs napközi? Így kereshetnél magadnak itt munkát, tudom kifogást a legkönnyebb találni!
2016. okt. 19. 11:29
 28/38 A kérdező kommentje:
A fiam a legfontosabb ő az akit elősszőr megkérdeztem ő szivesen menne sőt neki tetszik az az élet!!! A fiam 8-16oráig iskolában van erre az időszakra lenne kéne a munka de sajna ilyen nagyon ritka!!! A legtöbb helyen 2-3 müszak van vagy ha egyműszak akkor 6-14ig vagy 14-22ig ezek a munkák sajnos a mi helyzetünkben nem ideállis de azért köszönöm a kritikát!!!
2016. okt. 19. 12:43
 29/38 A kérdező kommentje:
A gyermekem tudja hogy ukránul kellene tanulnia azt mondta hogy neki mindegy itt angolt kell!!Mondtam neki hogy az nehezebb mint az angol azt mondta megprobálná!!!Én nem szeretnêm mert sztem az angol könnyebb is meg az jobban tudja a jövöben hasznositani
2016. okt. 19. 12:48
 30/38 anonim ***** válasza:
94%
nézd én nagyon örültem 7 évesen a kistesó érkezésének, sőt én akartam, aztán rájöttem hogy nem nagy buli és utáltam egy ideig(lévén a gyerek nem tudja igazán mit akar) a fiad is lehet hogy most nagyon örül, mert juj újdonság és szipi-szupi aztán ő lesz az első aki bőgve megy haza hogy neki mégse tetszik menjetek haza(én is ezt tettem tesónál csak ugye itt sem úgy működik hogy ja nem tetszik akkor visszavitetjük a gólyával)nálatok nem működne, hogy ja nem tetszik akkor máris megyünk haza. Komolyan egy 7 éves véleményét kikérdezed, azt se tudja mit akar.
2016. okt. 19. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!