Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az anyukámmal...

Szerintetek az anyukámmal maradjak, vagy inkább az apámhoz költözzek?

Figyelt kérdés
Azért költöznék az apámhoz, hogy nyelvet tanuljak, ugyanis az ő részéről a rokonságból sokan élnek külföldön, például Németországban. A szüleim elváltak és anyukámék nem nagyon tudnak segíteni a nyelvtanulásban, mert anyumék csak kicsit tudnak németül. Eddig anyukámmal laktam, de lehet, hogy ez jobb döntés lenne a jövőre való tekintettel, mit gondoltok?

2012. ápr. 28. 17:23
 1/2 anonim ***** válasza:
ha megbeszéled anyukáddal és apukáddal is, tehát tudnak róla, hogy mi motivál és egyetértenek,akkor költözz. Ha csak otthagynád anyádat mert apádtól többet vársz, akkor szemétség.
2012. ápr. 28. 17:28
 2/2 lulukaa4 válasza:
91%
Én is anyukámmal élek meg két testvéremmel...Anyát sosem hagynám ott semmmiért se...Nyáron is eltudsz menni apukádhoz stb...Nwm kell szerintem ahhoz elköltözni legalábbis én nem tenném..Anyukámat senkiért és semmiért nem hagynám ott..
2012. ápr. 28. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!