Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Költözzek vagy...

Akire27 kérdése:

Mit csináljak? Költözzek vagy maradjak!

Figyelt kérdés
A történet annyi hogy párom kárpátaljai és az anyukája(63) ott él egyedül szeretnék ha odaköltöznék!Ha látógatóba megyünk mindig azt hajtják mikor költözök már oda de több okbol én nem igazán szeretnêk pl hatalmas kert van és én nemigazán értek a mezögazdasághoz és az igzat megvallva nem is szeretném megtanulni a másik hogy a fiamnak (7) ukrán nyelvet is tanulni kellene de neki az alap tantárgyakkal is baj van félek csak bukdácsolna!!! Hatalmas ház van kinn amiben külön élhetnék a fiammal az "anyóstól" elkülönitve viszont páromat csak kéthetente havonta láthatnám mert neki magyarban kéne dolgozni hogy ott megtudjunk élni viszont ha kimennénk megbirnánk élni egy fizubol nemkéne albit fizetni meg ott minden olcsobb!!Azonban nem igazán szeretném itthagyni magyart elköltözni 300kmre távol az eddigi életemtől??? TI MIT TENNÉTEK???

#távolság #Kárpátalja #távkapcsopat
2016. okt. 17. 06:35
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
91%

1) A gyereked érdekét nézd! Ez szülőként a kötelességed!!!

2) Mezőgazdaságtól idegenkedő nőként, én még Mo-n sem költöznék vidékre, olyan helyre ahol ez elvárás. Mert elvárás lenne, ne ringasd magad hiú ábrándokba!

3) Pont Kárpátaljára??? ... ahonnan minden magyar elköltözne, ha lenne rá lehetősége?

4) Amit nyertek a réven elveszítitek a vámon, az utazgatás oda-vissza súlyos pénzek.

5) Kéthetente, havonta találkozni a pároddal?... szétesik a család

6) stb., stb., a többit már elmondták a többiek előttem

Szerintem felejtsd el ezt az egészet, úgy baromság, ahogy van!

4)

2016. okt. 17. 10:17
 12/38 anonim ***** válasza:
92%

Tehát te költözz el a gyerekeddel 300km-t, mert a pasid anyja unatkozik?!?! :o

Mit tennék?

Hát 100000x inkább a gyerekem érdekét nézném, mint a pasim anyjáét... szóval N E M !

2016. okt. 17. 10:38
 13/38 anonim ***** válasza:
79%
Össze sem vagytok házasodva, nehogy már te adj fel mindent a kisfiaddal együtt! Anyosjelölt költözzön, ha hiányzik a fia. Ne hozzátok, csak közelebb. Ez lenne szerintem az egyetlen megoldás.
2016. okt. 17. 10:42
 14/38 anonim ***** válasza:
90%

Nem.

Biztosan van olyan hely, ahova a páromhoz költöznék, mert együtt szeretnénk lenni.

De ez nem Kárpátalja. Sokkal rosszabb lehetőségek vannak ott, mint Magyarországon.

Nem a kert miatt, nem a tanulás miatt.

De a gazdasági helyzet, a politikai bizonytalanság. Inkább eljönnek onnan is az emberek, ha megtehetik.

Lehet, hogy minden olcsóbb, mint itthon. De a fizetések is a béka feneke alatt vannak.

Biztosan nem mennék ilyen helyre.

Neked a gyereked boldogulása, jövője kell, hogy a legfontosabb legyen, nem egy pasi. Pláne nem egy pasi anyja.

2016. okt. 17. 10:42
 15/38 anonim ***** válasza:
88%
ha nincs elég pénzetek költözzetek egy olyan faluba ahol gyerekhiány még támogatva is lennétek,de nem költöznék anyóshoz, abból soha sem jó nem szokott kisülni. Te lennél az eltűrt személy, azt tennéd munka híján amit anyós akar és a gyereked is ki lenne közösítve hisz nem érti a nyelvet. szóval nem, nem mennék át
2016. okt. 17. 10:47
 16/38 anonim ***** válasza:
52%

Azt mondta az öreg Kiss, ja nem, az mást mondott. De valaki mondta, hogy "áldjon vagy verjen sors keze, itt (és nem ott) élned, halnod kell." Ha ide születtél, akkor neked itt a helyed.

Költözzön ő ide.

2016. okt. 17. 21:48
 17/38 anonim ***** válasza:
0%

Nektek már agyatokra megy az anyósfóbia!:D

Azt írta külön laknának egy hatalmas házban. Külön - ismeritek a szót?

Azt is írta, kinn jóval olcsóbb az élet. - tehát anyagi megfontolásból költözne ki.

2016. okt. 17. 23:45
 18/38 anonim ***** válasza:

nem értem,hogy miért nem költözöl össze a pároddal? magyarországon?

felnőtt dolgozó emberek vagytok. ez lenne a normális.

arról nem is beszélve,hogy kvázi nem is a pároddal költöznél össze,hanem az anyjával, mert a párod magyarországon dolgozna..

a fiadnak is rengeteg kellemetlenséget okozna a költözés.

és azért valljuk be, ukrajna nem egy paradicsom és a lehetőségek helye. háború van és még magyarországnál is csóróbb ország.. ne menj oda..

mondom a pároddal költözzetek össze itthon...

amúgy van abban ráció,hogy a párod magyarországon dolgozik,de ukrajnában költi a fizetését. de nem akkora biznisz, jobban megéri pl Ausztriában dolgozni és Magyarországon elkölteni. én inkább az osztrák határ mellé mennék, nem ukrajnába

2016. okt. 18. 11:55
 19/38 anonim ***** válasza:

"Nektek már agyatokra megy az anyósfóbia!:D

Azt írta külön laknának egy hatalmas házban. Külön - ismeritek a szót?

Azt is írta, kinn jóval olcsóbb az élet. - tehát anyagi megfontolásból költözne ki."

Persze, csak ott nincs munkahelye (és jövedelme) a kérdezönek, hanem dolgozhat ingyen a családi gazdaságban.

Hiába van másik ház, ha teljes mértékben az anyóstól függ anyagilag is. A párja meg pár havonta odavetödik, szóval me´gcsak az sincs, hogy vele lenne együtt.

2016. okt. 18. 11:57
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly?

Röviden, Te költöznél anyóshoz, a párod maradna itt és még a gyerekeddel is jól kib...nál. Ezen gondolkodsz??

2016. okt. 18. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!