Elköltözzek otthonról vagy sem?
Nem költözhetsz el. Látszik mennyire nincs fogalmad a dolgokról, különben tudnád, hogy nem teheted meg.
"meg mindig baszogatnak az iskolával "
Jah, még ilyet! A tanulás a dolgod, nem?
Ilyenkor annyit tudok mondani, hogy menjél!
Aztán lehet csodálkozni, hogy xar az élet.
Nehogy azt hidd, hogy keresztapád vigyorogva fog eltartani.
És azt se, hogy a havi megélhetésed fedezi az, amit kapsz a "munkáért".
Viszont jó lecke lenne, ha erre azt mondja a szülő, hogy én beleegyezek, nem hozatlak haza erővel. De egy fillért nem is adok, elvégre önálló akarsz lenni. Hozok két bőröndöt, este már ne legyél itt.
Hát ku.rva hamar a híd alatt találod magad!
Bármilyen hihetetlen, egy bunkó, tanulni lusta, játékfüggő, az élethez se.gghülye 15 éves eltartása nem álma senkinek. (Pedofilok esetleg.)
Szüleid se jókedvükből csinálják, hanem mert muszáj. Szerintem kifejezetten örülnének, ha végre megszabadulnak tőled.
Te meg olyan nagyon ügyes vagy, hogy bitcoinból megélsz. Àramot meg majd csak lopsz valahol, wifi meg van mindenütt.
Úgy látszik, hogy a törvények nem mindenkire vonatkoznak. Azt írod 15 vagy és diákmunkázol, ebből veszel MINDEN ÉVBEN új laptopot.
A fiam 16 év alatt nem mehetett el dolgozni, mert törvényileg tilos.
Te pedig akkor hány évesen kezdtél dolgotbuyga minden évben új laptopod van saját pénzből?
Szerintem menj el nyugodtan. De azt van jogodban elvinni, ami tényleg a saját magad megkeresett pénzedből van. Ha a cipőt, ruhát a szüleid vették, akkor nem viheted magaddal. De nem is hiszem, hogy szükséged lenne rá, mert ha neked telik minden évben új laptopra, akkor jól állsz anyagilag.
Kedves 14-es!
Mindent leírtál, amit erről gondoltam, csak ismételni tudnálak! :)
Ezért, kedves Jóska, olvasd el kétszer a 14-est és vedd úgy, mintha én is leírtam volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!