Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a szüleimet,...

Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy elmehessek Csákvárra? (130 km innen)

Figyelt kérdés

van egy lány, aki nagyon tetszik és szeretnék vele találkozni, de sajnos a város, ahol lakik, 130 kilométerre van innen és hát...elég béna a tájékozódókéepsségem :S

legalábbis elvileg, mert anyám mindig ezzel indokolja meg, hogy miért nem mehetek egyedül egy idegen városba...

de én nagyon szeretnék azzal a lánnyal találkozni, mert szeretem :$ mivel vehetném rá anyámat, hogy mégis elengedjen?

(az elszökés ki van zárva :S)

2010. ápr. 25. 17:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor meg tényéeg vidd a haveroakt is :DDDD
2010. ápr. 25. 18:42
 12/16 A kérdező kommentje:
ha lenne olyan... X'DDD
2010. ápr. 25. 18:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Csákvár nem olyan nagy város, hogy eltévednél. Van pár buszmegálló, csak arra kell figyelni, hogy jó helyen szállj le. Odajutni kicsit bonyolultabb, ha Pesten laksz, de az sem annyira vészes.
2010. ápr. 25. 20:57
 14/16 anonim ***** válasza:

én közel lakom csákvárhoz,anyámék gyakran járnak ki lovagolni.(tatabányai vagyok).

nem bonyolult,de nem vagyok biztos,hogy megy e oda vonat.ha nem megy akkor egy vonat+busz,és nálunk egy helyen van a két állomás.

egyébként én is 16 éves vagyok,és én Miskolcra járok néhány havonta nagyszülőkhöz,egyedül,vonattal. ami azt jelenti 270 km!!!

2010. ápr. 26. 08:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Képzeld, Csákvár az még falu. Mondd neki ezt, lehet, hogy így elenged.
2011. aug. 2. 00:21
 16/16 A kérdező kommentje:
Már régen volt, azóta hanyagoltam a dolgot, a lányból is kiszerettem.
2011. aug. 2. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!