Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a szüleimet,...

Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy elmehessek Csákvárra? (130 km innen)

Figyelt kérdés

van egy lány, aki nagyon tetszik és szeretnék vele találkozni, de sajnos a város, ahol lakik, 130 kilométerre van innen és hát...elég béna a tájékozódókéepsségem :S

legalábbis elvileg, mert anyám mindig ezzel indokolja meg, hogy miért nem mehetek egyedül egy idegen városba...

de én nagyon szeretnék azzal a lánnyal találkozni, mert szeretem :$ mivel vehetném rá anyámat, hogy mégis elengedjen?

(az elszökés ki van zárva :S)

2010. ápr. 25. 17:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos addig nem tudunk segíteni, amíg nem tudjuk hány éves vagy.

Ha elmúltál 18, akkor azt csinálsz amit akarsz.

2010. ápr. 25. 17:55
 2/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. ápr. 25. 17:56
 3/16 A kérdező kommentje:

jaj tényleg azt kifelejtettem...

16

2010. ápr. 25. 17:58
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
130 km-re egyedül, 16 évesen? Sehogy!
2010. ápr. 25. 18:00
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen már tudnod kéne tájékozódni... ;P

Nyomtass a netről Csákvár térképet. Jelöld be rajta, hogy pontosan hova és pontosan hogyan akarsz menni. Beszéljétek végig anyukáddal az útvonalat. Ha látja rajtad, hogy boldogulni fogsz, akkor elenged. Ha viszont tényleg nem tudsz tájékozódni, akkor én se engednélek el.

Esetleg nincs pár haverod, akik elmennének veled?

2010. ápr. 25. 18:04
 6/16 A kérdező kommentje:

4. válaszoló:

a gáz az hogy sokat nem járkáltam idegen városban, de még itt se nagyon, mert a belvárosban laktunk és minden olyan oltári közel volt :S

a térképes dologban van valami, azt leszámítva hogy se én se anyám nem ismerjük a várost XD

és sajnos nincs olyan haverom se... :S

2010. ápr. 25. 18:07
 7/16 anonim ***** válasza:

Értem. Akkor sajnos tényleg jobb, ha nem indulsz neki az útnak.

Őt nem tudod elhívni magadhoz?

2010. ápr. 25. 18:11
 8/16 A kérdező kommentje:

oké, akkor inkább kihagyom... :/

kivéve ha nem jön még tuti ötlet :D

hát...nem tudom...majd meglátjuk...

2010. ápr. 25. 18:13
 9/16 anonim ***** válasza:
Felülsz a vonatra és elmész. Ne félj a tájékózódástól, én is ettől paráztam.:D De nem kell. Fellszállsz és leszállt, ott lesz a csaj, és onnantól nem lesz gond.:D Én már 14 éves koromba képes voltam egyedül menni bárhová, neked se lesz gond.:) Anyudnak meg mondd hogy haverokkal mész.:D
2010. ápr. 25. 18:34
 10/16 A kérdező kommentje:

nem jó...rákérdez, kivel...még az állomásra is odamegy

de végülis...jogos :D

2010. ápr. 25. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!