Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy elmehessek Csákvárra? (130 km innen)
van egy lány, aki nagyon tetszik és szeretnék vele találkozni, de sajnos a város, ahol lakik, 130 kilométerre van innen és hát...elég béna a tájékozódókéepsségem :S
legalábbis elvileg, mert anyám mindig ezzel indokolja meg, hogy miért nem mehetek egyedül egy idegen városba...
de én nagyon szeretnék azzal a lánnyal találkozni, mert szeretem :$ mivel vehetném rá anyámat, hogy mégis elengedjen?
(az elszökés ki van zárva :S)
Sajnos addig nem tudunk segíteni, amíg nem tudjuk hány éves vagy.
Ha elmúltál 18, akkor azt csinálsz amit akarsz.
jaj tényleg azt kifelejtettem...
16
16 évesen már tudnod kéne tájékozódni... ;P
Nyomtass a netről Csákvár térképet. Jelöld be rajta, hogy pontosan hova és pontosan hogyan akarsz menni. Beszéljétek végig anyukáddal az útvonalat. Ha látja rajtad, hogy boldogulni fogsz, akkor elenged. Ha viszont tényleg nem tudsz tájékozódni, akkor én se engednélek el.
Esetleg nincs pár haverod, akik elmennének veled?
4. válaszoló:
a gáz az hogy sokat nem járkáltam idegen városban, de még itt se nagyon, mert a belvárosban laktunk és minden olyan oltári közel volt :S
a térképes dologban van valami, azt leszámítva hogy se én se anyám nem ismerjük a várost XD
és sajnos nincs olyan haverom se... :S
Értem. Akkor sajnos tényleg jobb, ha nem indulsz neki az útnak.
Őt nem tudod elhívni magadhoz?
oké, akkor inkább kihagyom... :/
kivéve ha nem jön még tuti ötlet :D
hát...nem tudom...majd meglátjuk...
nem jó...rákérdez, kivel...még az állomásra is odamegy
de végülis...jogos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!