Mit csináljak, hogy ne ezért akarjon mindenki a barátnőm lenni?
Ezt most nem azért írom ide, hogy menő legyek vagy hogy felvágjak vele.
Arról van szó, hogy a bátyám(19) ázsiai (örökbe lett fogadva) és mindenki azért akar lenni a barátnőm, mert "olyan cuki a tesód" (izmos, van tetkója, tuningolt autója és helyes arca van) de ezt ne értsétek félre. És elegem van ebből. Egyszer volt egy legjobb barátnőm aki tényleg az volt, de elköltöztek. Volt egy másik akiről azt hittem, hogy tényleg a barátnőm akar lenni, aztán megtudtam, hogy ő is csak kihasznált, hogy össze tudjon jönni a tesómmal. Sajnos ezt majdnem minden nap át kell élnem. Ő jár értem suliba, mert a szüleim dolgoznak busszal-vonattal meg elkésnék minden nap az 1. óráról és jóval később érnék haza ő pedig most otthon van ezért ő visz és jön értem.
Mit tegyek, hogy legyen egy normális, megbízható barátnőm?
15/L
15 éves vagy kicsit önállosísd magad, keres sulin kivűli elfoglaltságot ahova egyedűl mész.
Mindegy meddig tart az utazás a következő években úgyis egyre kevesebb időt akkarsz majd otthon tölteni.
Művészszakkör, sport, lépj be egy kórusba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!