Mi a véleményetek arról ha sógornőm kibeszél engem és édesanyámat egy barátnőjének?
Ha kell leírom a sztorit!A lényeg annyi h mondtunk neki valamit a barátnőjéről,ő rohant elmondta neki,sőt az is kiderült hogy egy hatalmas családi titkot is elfecsegett unalmában!
Persze én kiborultam mikor megtudtam,szóltam is neki h milyen gerinctelen dolog volt...erre fel ide küldte a bátyámat,az meg nekem esett,hogy ha még egyszer ara ér haza hogy sír az ő felesége,megcibál az utcán...magyarán ő van felháborodva!Neki is mondtam,hogy még szép hogy nem hagyom magam,ismerje el,hogy köcsög volt és pont,de tesóm csak tőlem tudta meg hogy az áldott jó felesége a családi titkot is kidumált-na ezen elgondolkodott!
Bosszúból a tesóm nem segít apunak fát vágni,nem hozza át az unokáit(havonta egyszer jöttek amúgy is,mindig apa ment,mindig vitt is nekik nyalánkságot,ami hozzá teszem tesómnak nem tetszett üvöltözött apával)ÉS ÉN LETTEM A CSALÁD FEKETE BÁRÁNYA HOGY NEM NYELTEM BE A BÉKÁT,HANEM SZÓLTAM A SÓGORNŐMNEK,ELÉG ARROGÁNSAN,AMIATT HOGY KIBESZÉLT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!