Mi a véleményetek arról ha sógornőm kibeszél engem és édesanyámat egy barátnőjének?
Ha kell leírom a sztorit!A lényeg annyi h mondtunk neki valamit a barátnőjéről,ő rohant elmondta neki,sőt az is kiderült hogy egy hatalmas családi titkot is elfecsegett unalmában!
Persze én kiborultam mikor megtudtam,szóltam is neki h milyen gerinctelen dolog volt...erre fel ide küldte a bátyámat,az meg nekem esett,hogy ha még egyszer ara ér haza hogy sír az ő felesége,megcibál az utcán...magyarán ő van felháborodva!Neki is mondtam,hogy még szép hogy nem hagyom magam,ismerje el,hogy köcsög volt és pont,de tesóm csak tőlem tudta meg hogy az áldott jó felesége a családi titkot is kidumált-na ezen elgondolkodott!
Bosszúból a tesóm nem segít apunak fát vágni,nem hozza át az unokáit(havonta egyszer jöttek amúgy is,mindig apa ment,mindig vitt is nekik nyalánkságot,ami hozzá teszem tesómnak nem tetszett üvöltözött apával)ÉS ÉN LETTEM A CSALÁD FEKETE BÁRÁNYA HOGY NEM NYELTEM BE A BÉKÁT,HANEM SZÓLTAM A SÓGORNŐMNEK,ELÉG ARROGÁNSAN,AMIATT HOGY KIBESZÉLT!
én a helyedben a tesóddal ülnék le kettesben beszélgetni, hátha úgy megértőbb, hogy azért ez nem úgy megy..
Amúgy megértelek, az én és párom sem bírjuk az ő testvérének feleségét, mert... (sok minden, amit inkább nem írok le, mert nem tartozik ide.)
Szóval én a tesómmal beszélnék.
Na kedves utolsó miért?Én a rokonomat nem beszélném ki a barátnőmmel...vagyis eddig így volt!Most amit ő mondott a barátnőmre,viszonzásul és is tovább adom!Ő nem kicsit lenézte az én barátnőmet!
Jaaa és akkor anyám sem különb,meg apám sem?!Mert őket is kibeszélte...pontosabban ő is be volt avatva a családi titokba,hisz miért ne,család tag...ő tovább adta!Ebbe a családi titokba anyum,meg apum az érintett!
Szóval legközelebb inkább tartsd meg magadnak a választ
Én lepontoztalak:)Megérte?!:D
Hát ha ő (mármint a tesód is ilyen) akkor meg ne sajnáld. Milyen testvér az , aki veréssel fenyeget, ahelyett hogy először meghallgatna és utána mondaná el a véleményét..
Persze a családi béke.. Lehet megkérném akkor édesanyámat, valamelyik barátját ha ismered őket vagy valakit aki szót ért vele (a nején kívül), hogy beszéljen a fejével és győzze meg, hogy itt nemcsak te hibáztál hanem a felesége is.
Egy családi titok pont akkora teher tud lenni, hogy az ember megbeszéli a barátjával/barátnőjével. A nők 99%-a így dolgozza fel - általában mindent :D
A nőket a pletyka tartja össze.
Egyébként csak örülj, hogy az első gyerek születésénél nem egy pletykára támaszkodva áskálódtatok ellene!
És hogyan derült ki, hogy elmondta neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!