Mit csináljak, ha anya tanár és két napja betegen jár dolgozni?
Már én is beteg vagyok. Beleköhög a levegőbe, elszórja a zsepijeit. Ez kész. Utána panaszkodik majd, hogy milyen sokan hiányoznak.
Én a kollégái helyében hazaküldeném, egy fejmosás közepette.
egyet értek ötössel!!!
sajnos ez a büdös helyzet :(
akármennyire helytelen dolog betegen gyerekek közé menni.
azt nem hinném, hogy kezet se mos :( meg szétszórja a zsepiket :(
Téged is összefertőzött!! huhhh. Te hány éves vagy?
Tőle kaptam el, az biztos.
Egyébként 17 éves vagyok. Én se örülnék, ha a tanárom beszélni se tud, de bejönne dolgozni. Nálunk ilyenkor nem dolgoznak, szoktak betegek lenni ők is. Meg a tanárok biztos nem csalnak, hogy ne kelljen iskolába jönniük.
Megsugom a natha mar a lappangasi ido alatt fertoz
Tehat mielott tunetek vannak mar tobb embert megbetegit.
Felesleges otthon maradni ha birja
Napi 4x 1000mg paracetamol koffienel es birja jobban
De itt arról van szó, hogy kisgyerekek között van egész nap. Mikor azzal foglalkoznak mindig, hogy mennyien hiányoznak az iskolából. Arról nem beszélve, hogy így érdemi órát nem tud tartani.
Tavaly az egyik tanárommal találkoztam az orvosnál, mert 40 fokos lázzal ő sem megy dolgozni. Ennyit erről.
Ha majd dolgozok, ilyen állapotban biztos nem megyek be. Minden piszlicsáré üggyel nem maradok otthon, de ennyire betegen nem lehet emberek közé menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!