Asszonyok, hogy bírjátok, hogy férjeteknek a munka mindennél fontosabb?
Szerintem ugyanúgy mint amikor az asszony bekattan és a gyerek lesz a szerelme, a mindene, az első, és a férj meg minden más ember a sokadik helyre szorul vissza. :) Ja persze tudom ez természets dolog,de a férj aki szeret dolgozni az szemét. :)
Akinek nincs saját élete, munkája, hobbija az biztos nehezen bírja. Én örülni fogok ha ilyen férjem lesz, mert akkor meg fog érteni engem is akinek mindennél fontosabb a hobbija mi inkább életforma.
Még ha a munkája lenne olyan fontos... de nálunk meg a hobbija ... az mindenek előtt. Én mintha a világon se lennék.
Nagyon sok kompromisszumot kötöttem már én is, úgy érzem, de lassan tényleg ott tartunk, hogy nem is szólunk egymáshoz. Nem tudom, mi lesz a vége.
Az igazi férfinak szőrös a melle és büdös a lába, és van sok pénze.
Gondolom a pénzre már nem mondod hogy büdös? Elkéne menned dolgozni akkor nem unatkoznál meg nem agyalnál azon hogy hol van hanem lekötnéd magad MÁDÁM.
A 20.54-nek igaza van.A fiatal nők többsége elvárja,hogy a férj elég pénzt hozzon haza. Ők szülnek egy gyereket,akit majom módon nevelnek. Egész napjuk a háztartással és a gyerekkel telik el.De nem törődnek a férj problémáival, tőle viszont elvárják,hogy körülrajongja őket.
Ha - mint anyáink- dolgoznának ők is,vinnék a gyereket bölcsibe,munka után bevásárolnának,és végeznék otthon a háztartást,akkor nem érnének rá ilyesmivel törődni. Megértenék,hogy egy átdolgozott nap után a férjnek pihenésre,kikapcsolódásra van szüksége,nem arra,hogy az asszonyt körülugrálja.
Figyelembe kellene venni a férj igényeit is,beszélgetni vele a gondjairól,akkor ő is többet törődne az asszonnyal.
Azt szokták mondani: Valamit valamiért.
Képzeljétek el,most is dolgozom. Sőt,ugyan az a munkánk,csak én munkaidő befejeztével már el is felejtem a munkahelyemet,ő nem. Mikor megismerkedtünk,hozzámentem,nem ez volt a munkája. És nem keres többet attól még,hogy imádja. Sőt,csórók vagyunk,mint a templom egere. Úgyhogy az iróniával meg a MÁDÁMozással kitörölhetitek...
Ha nem vagy benne érintett,inkább tartsd meg magadnak a véleményt és örülj neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!