Beszélhetünk a szingli életről?
Kíváncsi lennék arra, hogy aki ezt tudatosan vállalta, miért tette?
Jó neki és nem gondolkodott el azon, hogy mégis családot alapít?
Na igen, most még fiatalok vagytok és úgy gondoljátok, hogy minen így szép és jó és tökéletes.
De 30-40 év múlva, mikor már a barátok/barátnők elmaradnak, akkor mit csináltok? Fiatal vagyok 2 gyerekkel, de már azon jár az eszem, hogy milyen szép is lesz 40 év múlva, mikor az unokákkal együtt összeül a csald karácsonykor és nagy ajándékozásokat és kajákat tartok.
És tényleg azokkal, akiket szeretek és tudom, hogy ők is viszont szeretnek. Ezt a barátokról nem biztos , hogy elmondhatod 20-30-40 év múlva is.
Tényleg Cosmo girl-nek hívják a szingliket? A magazin után? Amiben tippek vannak, hogy hogy csavard el a fejét, hogy tartsd meg, hányféleképp tudod orálisan kielégíteni...
Nem szeretem a szingli jelzőt, mert tényleg sokan vannak, akik csak addig szinglik, ameddig nem találnak párt.
Én pl. nem viselek el senkit magam mellett. Fárasztó. Nagyon szeretek egyedül lenni.
Számomra a szingliség azt jelenti, hogy tisztában vagy önmagaddal, azzal, hogy mit akarsz, és az önbizalmad is a helyén van. Nem akarod, hogy egy másik ember kipótoljon, mert tudod, hogy te egy egész vagy. Nem akarsz társadalmi elvárások miatt férjet, csakhogy mások ne gondolják már, hogy "valami baj van veled". És nem vársz önigazolást mástól.
Persze ez nem azt jelenti, hogy aki férjhez megy, az "hülye". Nem, ha szerelemből teszi, akkor tegye. Nem nézem le azt, aki nem úgy gondolkodik, mint én.
Csak azt nézem le, aki másokat is lenéz. És aki képmutató.
Látod kérdező te sem tudod elfogadni a másmilyen embereket mert tudat alatt úgy érzed ha nem mindenki úgy él az a te életformád megkérdőjelezése. Pedig ez nem így van.:)
Hidd el, téged meg a gyereked elhagyhat és akkor egyedül maradsz karácsonyozni a putriban vagy az idősotthonban. Ez nem biztosíték. Nem tudom mit kell úgy rettegni az egyedülléttől! Ez a ti félelmetek és ezt vetítitek ki a másmilyen emberekre. Gondolom ha valaki félne egyedül maradni akkor szülne gyereket, lenne párja...
Amúgy sajna nem vagyok fiatal ahogy állatítod hanem 29. Ja akkor meg jön az hogy hülye vagyok hogy még ennyi idősen sem nőtt be a fejem lágya és raktam le pár gyereket. :) Mindegy. Én tudok nyugodtan élni és boldogan a párommal, nem zavar ha más nem ilyen. Ellenben téged igen ahogy látom. Nem velem van a baj. :)
nono
Én sem mentem el a pocskondiázás felém nem kell rögtön a másik torkának esni.
Nem putriban élek.És mondhatni elég jó körülmények között, ezáltal biztosítva van hogy nem idősek otthonában fogom tengetni az utolsó napjaimat (max elmegyógyintézetben:DD)
De 5 évvel ezelőtt, mikor még én is egyedül rótta az utcákat és a barátnőimmel a bulikat, azt mondtam, ez így tökéletes.
De most a két gyerek nélkül el se tudom képzelni az életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!