Ha még egyszer születnék, nem mennék férjhez, nem lennének gyerekeim-unokáim, mert én mindig csak addig kellettem, amíg adni tudtam, bár soha meg sem születtem volna?
Figyelt kérdés
Nincstelen lettem, most már nem ismer senki, de így van ez jól.2016. szept. 25. 08:59
11/12 A kérdező kommentje:
Én ez idő alatt már többet éltem, mint más 120 év alatt. Mindig valami baj, komoly évekig tartó betegségek, mindig mindenki mellett én álltam, a legkisebb bajnál is engem hívtak, és most már nagyon elfáradtam.
Nem szeretek élni.
2016. szept. 25. 12:37
12/12 anonim válasza:
Ha az eleted terhes lesz es nem szeretsz elni akkor ajald es szenteld az eleted masok megsegitesere.
Legy onzetlen es keress egy templomot karitatv szolgalataot es segits masokon eleted ujra ertelmet nyer!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!