Ha egy nő meddő, a testvérének ikrei születnek az egyik babát örökbe adhatnák a meddő nőnek és annak férjének?
És mi alapján választanak, hogy melyiket adják örökbe?
Ec pec kimehetsz?
"És mi alapján választanak, hogy melyiket adják örökbe?
Ec pec kimehetsz?"
a TESTVÉRÉNEK adja örökbe. és igen, simán megtehetik. rengeteg ilyen eset van, csak nem ikrekkel, hanem simán testvérekkel. aki meddő az netán ássa el magát?
így legalább a saját testvérének a gyerekét nevelheti fel és nem is kell rá hatezer évet várnia.
az meg a testvérnek a dolga, hogy örökbe adja e vagy mit csinál a gyerekével.
egyébként van, hogy egy gyereket terveznek és ikrek jön, de arra már nincs kapacitásuk. olyankor örökbe adják az egyiket. most figyelj: IDEGENNEK. ^^ és így a gyerek még mindig jobban jár, mintha éheztetnék, mert két gyerekre már nincsen keret. sajna ez van. üdv a való világban. ki lehetne kapcsolni néha azt a gépet. :))
Arra nem válaszoltál, hogy mi alapján döntik el, hogy melyikről mondanak le!
Látszik, hogy nincs gyereked!
miért nekem kellene rá válaszolnom? én nem adok örökbe senkit, ember!!
egyébként meg van gyerekem, csak veled ellentétben én nem a gép előtt élem az életem. most rajtam töltöd ki a dühödet, mert megtudtál valamit a büdös valóságról? mikor kiderült, hogy nem létezik a húsvéti nyuszi, kit támadtál le?
igen, örökbe adhatják.
a többi hitetlenkedő válaszoló pedig most már fejezze be a Teletabik bámulását, mert vár még rájuk egy pár durva dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!