Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő meddő, a testvérének...

Manócska1 kérdése:

Ha egy nő meddő, a testvérének ikrei születnek az egyik babát örökbe adhatnák a meddő nőnek és annak férjének?

Figyelt kérdés
meddőség,testvér,ikrek,babák,örökbe adás

2014. dec. 27. 18:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%

jogilag természetesen lehet ilyet tenni. sokan élnek is a lehetőséggel. általában olyanok, akik közel laknak egymáshoz, és szinte együtt nevelik a gyerekeket.

#6 látszik, hogy neked meg testvéred nincs! de jobb is, ilyen naív baromból egy bőven elég. hol éltél eddig? barlangban?

a 8.,9. válaszoló pedig miért is beteg? mert válaszolt a kérdésre? én is beteg vagyok, mert felvilágosítottam a kérdezőt arról, hogy lehet ilyet csinálni?

úgy látszik gyakorikérdéseken azok válaszolnak többségben akik a föld alatt élnek és fingjuk nincs róla, hogy mi történik körülöttük.

ha azt mondom neked, hogy ebben az országban adót kell fizetni, akkor is beteg vagyok?

térjetek már vissza a valóságba, kockák :D

2014. dec. 27. 19:25
 12/25 anonim ***** válasza:
72%
...és ha hármas ikrek lesznek, akkor egyet lehet adni a szomszédnak is!
2014. dec. 27. 19:26
 13/25 anonim ***** válasza:
36%

#8-9, most már árnyaltabb képet kaptunk a te mentalitásodról. Nem csoda, hogy neked nem esne nehezedre eldobni egy gyereket. :)

Főleg, ha rád hasonlít. :)

2014. dec. 27. 19:38
 14/25 anonim ***** válasza:
86%

Lehet.

De ha felnőnek a gyerekek mit mondtok nekik? Miért pont őt adtad oda? Miértnem a másikat?

Sztem ez nagyon rossz ötlet. Még ha idegen is fogad örökbe akkor a gyerek elkezdi megkeresni, itt meg simán látnák egymást, melyik mit kap stb... nagyon rossz lenne nekik.

2014. dec. 27. 19:39
 15/25 anonim ***** válasza:
89%

Jogilag van rá lehetőség..

Legyen elég ennyi..

2014. dec. 27. 19:42
 16/25 anonim ***** válasza:
76%
Miért beszélünk úgy gyerekről, mintha sima árucikkek lennének? Szerintetek egy anya aki ikrekkel terhes nem szereti már a pocakjában mindkettőt ugyanúgy? Vagy mivel csak egyet terveztek, csak találomra az egyiket fogja szeretni?
2014. dec. 27. 19:43
 17/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. az a helyzet hogy ezt a kérdést csak kíváncsiságból írtam ki. sajnos nem meddő vagyok,hanem pszichiátriai beteg. életem végéig gyógyszereket kell szednem,sajnos. örökbe sem fogadhatunk picit,pedig higgyétek el,ugyanúgy tudnánk szeretni mint ha a sajátunk lenne. aki ítélkezett,annak üzenem hogy azt a legkönnyebb
2014. dec. 27. 20:07
 18/25 anonim ***** válasza:
8%
Szeretem az ilyen kérdéseket. Itt kielégíthetik magukat az önző ősanyák.. Nehogy segítsetek a testvéreteknek még csak elméletben sem, pesztráljátok a gyereket, aztán sírjatok hogy az apja lelép egy másik csajjal.
2014. dec. 27. 20:34
 19/25 anonim ***** válasza:
79%
Hmm.. Szóval szerinted rossz testvér az, aki nem adná örökbe az ikergyerekét a testvérének, ha fel tudja nevelni, az pedig normális, ha a testvér az egyik gyerekedet szeretné "elkérni". Létezik béranyaság, petesejt adományozás, mesterséges megtermékenyítés, egy nő kihordhatja a testvére és annak párja vér szerinti gyereket, akit a testvére nem tud, de itt az egyik nő édes gyermekeiről van szó, akiket ő maga vállalt a párjával. Őszintén, ha egy gyerekre vágyó pár megtudja, ikreket vár, inkább veteti el az egyik magzatot, mint lepasszolja a gyereket, de a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy mindkettőt szeretik, és legalább megpróbáljak vállalni az anyagi bizonytalanság ellenére, ha már ketten jönnek. Lehet létezik olyan szülő, aki lemond az egyik gyerekről, de én ilyen esetről nem hallottam, nagyon speciális és extrém helyzet lehet (brazil szappanoperákon kívül nemigen fordul elő), de ezt biztosan nem a testvér javára teszi. Ha ugyanis van az embernek egy jómódú, gyermekszerető testvére, akinek nem lehet gyereke, az anélkül is támogatja a testvére gyerekeit, hogy kikötné, az egyik gyereket örökbe kell neki adni.
2014. dec. 27. 21:05
 20/25 anonim ***** válasza:
61%
Ebbe a kérdésbe elegondolni is rossz. Nálunk a húgomnak nem lehet babája, és én nem adnék egyetsem, ha négyesikreim volnának akkor sem. De keresztszülőnek mindenképpen felkérném.
2014. dec. 27. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!