Ha egy nő meddő, a testvérének ikrei születnek az egyik babát örökbe adhatnák a meddő nőnek és annak férjének?
jogilag természetesen lehet ilyet tenni. sokan élnek is a lehetőséggel. általában olyanok, akik közel laknak egymáshoz, és szinte együtt nevelik a gyerekeket.
#6 látszik, hogy neked meg testvéred nincs! de jobb is, ilyen naív baromból egy bőven elég. hol éltél eddig? barlangban?
a 8.,9. válaszoló pedig miért is beteg? mert válaszolt a kérdésre? én is beteg vagyok, mert felvilágosítottam a kérdezőt arról, hogy lehet ilyet csinálni?
úgy látszik gyakorikérdéseken azok válaszolnak többségben akik a föld alatt élnek és fingjuk nincs róla, hogy mi történik körülöttük.
ha azt mondom neked, hogy ebben az országban adót kell fizetni, akkor is beteg vagyok?
térjetek már vissza a valóságba, kockák :D
#8-9, most már árnyaltabb képet kaptunk a te mentalitásodról. Nem csoda, hogy neked nem esne nehezedre eldobni egy gyereket. :)
Főleg, ha rád hasonlít. :)
Lehet.
De ha felnőnek a gyerekek mit mondtok nekik? Miért pont őt adtad oda? Miértnem a másikat?
Sztem ez nagyon rossz ötlet. Még ha idegen is fogad örökbe akkor a gyerek elkezdi megkeresni, itt meg simán látnák egymást, melyik mit kap stb... nagyon rossz lenne nekik.
Jogilag van rá lehetőség..
Legyen elég ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!