Miért csinálja ezt? Van egy lány az osztályomban aki folyton piszkál, de nemtudom miért, csak engem piszkál, meg oltogat, meg olyanokat
Amikor kifejti a velemenyet en a legkomolyabban beleneznek a szemebe es megkerdeznem, hogy KI KERDEZETT???
Aztan megmondanam neki, hogy nem oriztunk egyutt libat, hogy beugasson, foglalkozzon a sajat dolgaival
velem is pontosan ugyanez van...
ezt azért csinálja mert irigy rád és így akarja rontani "minőségedet". Írj privit tudnánk miről beszélgetni;) 15/L
Másik csajnak van barátja?
Ha van szo*d le meg csináld fel magad vele és el fogja bőgni magát hidd el..nekem is ez volt a helyzet és én lettem a sztár a suliban
17/L
"Imádom, ha valaki ok nélkül negatívan kritizál a hátam mögött, mert ez azt jelenti, hogy valamit jól csinálok...az illető pedig amellett, hogy hülye, még irigy is!"
Én sem hagynám magam! Ha soha nem fogsz visszaszólni, mégjobban rádkap, akkor még nehezebb lesz leállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!