Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya nem normális. Üvöltözik...

Anya nem normális. Üvöltözik állandóan?

Figyelt kérdés

Leírom az előzményeket. Légyszi olvassátok el.

Idén elmentem egyetemre /főiskola/ igazságügyi igazgatásra.

Anyának vna egy férje akivel nagyon rossz a kapcsolta és így egyedül nevelt igazából. Mert a férje nem segített anyagilag.

Év elején úgy gondoltam hogy tovább akarok tanulni, ezért érettségi után jelentkeztem igazságügyi igazgatásira aminek anya nem örült. Azt mondja hogy nem akarja már hogy itthon lakjak meg "élősködő vagy mint a mocskos apád..ott rohadjon el ahol van" stb stb..

Meg hogy jobb lenne ha egyetem helyett munkát keresnék mert ő egyedül nem bír eltartani.

Felvettem ezért a diákhitel 1-et és 2-t is és mellette októbertől dolgozni szeretnék csak most még annyira új minden. Nagyon nagy kavarodás van bennem, még nagyon szokok mindent és azt sem tudom hol áll a fejem. Ezért még nem akartam szeptemberben munkát vállalni, bár közvetítőhöz már elmentem.

Anya üvölt velem hogy menjek dolgozni mert hajléktalan leszek, eladósodok, kukázni fogok, hozzá nem jöhetek.

Átakarok menni jogra jövőre mert azzal azért több mindent tudnék kezdeni, meg szeretnék nagyon jó átlagot is.

De már gyűlölök hazajárni és azon gondolkodtam hogy lehet jobb lenne ha tényleg itt hagynám a sulit és dolgoznék?

Szerintetek? Annyira rossz. Sehol nem érzem már otthon magam. Másik városban azért nem mert ott még új minden, itthon meg már úgy érzem nem tartozok ide. Nem akarja senki hogy itt legyek a lakásban. Akárhányszor hazajövök csak ezt hallgatom, az üvöltést..nekem erre nincs szükségem. Mit csináljak?

20/l

2016. szept. 22. 15:27
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
35%
7.-ik vagyok ha pénzt gyűjtesz, mellette tudod anyukád támogatni, és akkor magad tudod állni a kiadásaidat.. akkor már nem lehet senkinek egy rossz szava sem..
2016. szept. 22. 15:45
 12/45 anonim ***** válasza:
94%

"Mit csináljak? "

Mik a lehetosegeid?

Meg tudod csinalni az egyetemet igy?

Meg tudod csinalni az egyetemet ugy hogy nem otthon laksz?

Meg akarod csinalni az egyetemet?

El tudsz menni dolgozni?

El tudsz menni mashova lakni ha dolgozol?

2016. szept. 22. 15:52
 13/45 anonim ***** válasza:
32%
Költözz el!!!
2016. szept. 22. 15:53
 14/45 A kérdező kommentje:

Írtam hogy fogok dolgozni

Megtudom csinálni az egyetemet

Kollégiumban lakom

egyéb kérdés?

2016. szept. 22. 15:53
 15/45 anonim ***** válasza:
62%

Minek végzed ezt a szakot, ha a jogra akarsz átmenni?

Mi lesz, ha a jogon nem ismerik el az itt szerzett krediteket? Kukába dobod az egy évet?

2016. szept. 22. 15:54
 16/45 A kérdező kommentje:

Beszéltem a kari elnökkel és azt mondta hogy nem sokat vesznek át, de párat igen. Az is valami

És azért akarok átmenni mert emelt érettségit nem tudtam csinálni mivel ugye 2 éves osztályba jártam ahol csak annyira tanítottak meg ami épp elég a kettes közép érettségihez, és így ha megvan a 30 kredit és jó az átlagom akkor átvesznek.

2016. szept. 22. 15:56
 17/45 A kérdező kommentje:
És nem elvégzem, hanem az első évet csinálom csak meg.
 18/45 anonim ***** válasza:
34%

nekem lenne egyéb kérdésem:

"Szóval gondolom már akarja az időskorát. De én nem kértem hogy szüljön meg. "

az 1. mondat mit jelent? gyanús, hogy a halálát kívánja, mert beteg és senki sem szereti

a 2. mondat: ez egy nagyon gyagya hozzáállás a létezéshez.

Mikorra tervezed, hogy felnősz?

19/45 anonim ***** válasza:
97%
7.-ik vagyok: levelező, munka, közös albérlet a diáktársakkal ha nem akarsz passziváltatni :)
2016. szept. 22. 15:57
 20/45 anonim ***** válasza:
83%
Biztos hogy átvesznek? Meg figyelj, ha te az érettséginél így kikészültél, mi lesz veled vizsgaidőszakban? Mikor egy tárgyra kell annyit tanulni mint az egész érettségire, és mondjuk egy vizsgaidőszakban van 12 vizsgád? Meg nincs emelt érettségid? akkor gondolom fizetősre vettek fel, nem is csodálom hogy anyukád ki van bukva. Én is két éves érettségire jártam, de nem volt olyan hogy így kikészüljek, sőt, az érettségim is játszva meglett, nagyon jó eredménnyel. Viszont vizsgaidőszakban volt hogy két éjszaka nem alvás után elbőgtem magam hogy ez nem nekem való, pedig én aztán makacs és kitartó ember vagyok. De ha téged az érettségi is így megviselt, én elgondolkoznék a helyedben, megéri-e. Ha átmész jogra, meg még hatványozottabban áll ez fent. Mikor egy vizsgára , meg kell tanulnod jó pár száz oldal római jogot, meg polgári jogot..ráaádsul jog mellett, ha neked ennyire kell tanulni, nem is biztos hogy menne a munka, jó átlagot pedig nem olyan könnyű elérni, hiába tudsz, ha nem vagy szimpi a tanárnak...
2016. szept. 22. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!