Ebben a helyzetben mennyit kéne adnunk ballagásra?
Persze, hogy adhatsz kevesebbet. Mindenki annyit adjon, amennyi telik rá. Nekem is volt olyan rokonom, akitől 20 ezret kaptam, de volt olyan is, akitől 5-öt, de olyan is volt, akitől meg egy bonbont kaptam. És nem sértődtem meg, mert tisztában voltam az anyagi helyzetével.
Ha értelmesek, akkor felfogják, hogy az egyetem sok pénzt visz el, pláne most apudnak is gondja van... Ha ezek után pampognak vagy gúnyolódnak, akkor a saját magukat égetik be. Mivel ha egy ember nem tud örülni annak, amit kap, még többet vár, akkor az számomra pénzvágyó.
Amikor tudtatok, adtatok. Most nem nagyon tudtok, de így is adtok. Szerintem ezt így kellene felfogni.
???hűű.idén ballagok,és nem kapok pénzt,se ékszert,csak virágokat.(lány vagyok)és szerintem ez így a helyes..nem értem ebből mért kell ilyen faksznit csinálni..ez egy ballagás,még csak le sem érettségizett az illető ilyenkor:D utána meg egy vacsit kapok,még az talán ami "nagyobb".semmi értelmét nem látom ,hogy ezt így elanyagiasítsák,azon meg pláne meglepődtem, hogy csak ékszert pénz nélkül adni bunkóság:|
szerintem annyit adj,amennyit tudsz,és jónak is látsz!ez nem esküvő,bár én attól is hányok,hogy ott milyen összegeket szokás adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!