Normális dolog-e, hogy a 8 éves fiú az apjával alszik. Ha nem fekszik mellette jön a hiszti és ordít mint akit nyúznak?
"8 éves gyereket altatni nonszensz, egy vicc...
Az olyan kicsi még magyarázattól meg rosszul vagyok."
Többen kérdezték hogy van-e gyereked kérdező. Nyilvánvaló hogy nincs. Ugyanis valóban egy kisfiúról van szó, akinek széthullott az élete. Ráadásul felbukkantál te, és elvetted tőle a reményt is hogy a szülei együtt lesznek újra. Felnőtt fejjel ez fura vágy, sőt vágyálom, de ő csak egy gyerek.
"a gyerek kezelhetetlen, minden szempontból. Hisztizik mindenért, én úgy látom egyikük sem tudja kezelni a helyzetet."
És te miért nem próbálod kezelni a helyzetet? Az apával nyilván együtt jár a gyerek is, mindig ő lesz az első - legalábbis jó esetben, ha az apuka a esze, és nem a fa.sza után megy, már bocsánat. Nekem nagyon úgy jön át, hogy te betolakodóként kezeled az a kisfiút a ti kis életetekben. Pedig pont fordított a helyzet, te érkeztél egy már meglévő családba, illene alkalmazkodnod, és nem a gyereket okolni mindenért. Neked kellene észen lenned, elvileg te vagy a felnőtt.
Lehet hogy túl sokat képzelek, vagy magyarázok be a helyzetbe, de nekem úgy tűnik hogy elég fiatalka lehetsz, aki kifogott egy stabil egzisztenciával rendelkező férfit- de csak őt akarja, hiába van már gyereke. Ha meg akarod tartani a párod, ne verj éket közé meg a gyereke közé, mert előbb -utóbb magad ellen fogod fordítani a párod. Szóval vagy próbálj meg elfogadtatni magad a gyerekkel, vagy keress magadnak olyan pasit akinek nincs gyereke.
Egyébként feltűnően felszívódott a kérdező: lehet hogy kamu volt a kérdés, és most röhög a markába a kommenteken?
"Lehet hogy túl sokat képzelek, vagy magyarázok be a helyzetbe, de nekem úgy tűnik hogy elég fiatalka lehetsz"
Első mondat:
"Összejöttem egy elvált pasival, 40 körüliek vagyunk mindketten."
Kedvencem, a mesegyártás.
"Akkor egy gyerek hogy viszonyuljon?"
Itt nem azon van a hangsúly, hogy egy gyerek, mert minden gyerek más. Itt erről a konkrét gyerekről van szó.
Az nem tetszett, hogy már mondta a magáért, hogy egy 40 éves nő nem így viszonyulna, mintha programok lennénk, nem emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!