Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Beteg vagyok,...

Mit tegyek? Beteg vagyok, nátha, láz torokfájás. Stb de anyu egyfolytába ugráltatt, takarítsak ki stb, mindig nekem kell még betegen is csinálni. Ha vmit nem csinálok meg már mindjárt ordít velem mint a sakál.

Figyelt kérdés
Ilyenkor mindig kapok a szemre hányásokat... lusta dög, h*lye fogyatékos, r*bancozik..:S Pedig egyáltalán nem csinálok semmi olyat nem bulizok egyszer ha voltam 16 éves létemre.. és csak szombatonként járok el a barátnőimel de azt is csak néha...
2010. ápr. 23. 09:21
1 2
 11/12 anonim válasza:
Sajnállak. Szerintem beszéljétek meg anyukáddal és hátha az segít. Jobbulást kívánok neked!
2013. okt. 30. 14:13
 12/12 anonim válasza:
Jó hülye anyád van. Nem dolgozik és téged ugráltat(ott).
nov. 12. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!