Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ballagásomra senki nem akar...

A ballagásomra senki nem akar eljönni. Nem kéne ettől ennyire kikészülnöm ugye?

Figyelt kérdés
Jövőhéten lesz a ballagásom. A család nem túl nagy, viszont elég összetartónak mondható. Eddig mindig úgyéreztem, hogy ha valamiért, hát értük érdemes élni, szeretnek, ahogy én is őket! Kb 30 embert hívtam meg. Volt aki nem is örült neki, volt aki rögtön rávágta hogy ez az időpont sajnos pont nem jó, és olyan is aki ehelyett egy másik ballagást választott. Eddig a 30 emberből a szűk családom (anyu, apu, tesók), és kereszt szüleim, illetve nagymamám fog biztosan eljönni, többen valószínű nem. Kereszt szüleim nagyon örültek hogy meghívtam őket, végre nekem is megjött hozzá a kedvem, de annyira elkeserít az, hogy tavaly tesóm ballagásán itt volt mindenki, annyira jó volt, szeretettel jöttek, az enyémre meg mintha nem is szeretne senki eljönni. Nem az ajándék számít egyáltalán, egyszerűen csak jól esne ha itt lennének vagy legalább úgyérezném hogy szeretnének itt lenni! :( Mit tegyek hogy ne ezen keseregjek? Nem jó ez senkinek, tudom hogy fölösleges is, ettől nem lesz jobb, de hihetetlenül rosszul esik!
2010. ápr. 22. 19:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%

Igenis probléma. Hiszen az "el nem jövéssel" úgy érzi az ember, hogy ő nem érdekli a meghívottakat! Pedig lehet, hogy az egymás utáni két év (előzőleg tesód ballagott) anyagilag megterhelő nekik.

Fel a fejjel Kérdező! Gondolj arra, hogy akik viszont eljönnek, azok miattad lesznek ott a nagy napon:):)

2010. ápr. 22. 19:46
 12/19 anonim ***** válasza:
61%
Az én barátaim se tudtak eljönni a ballagásomra, de nem is bánom, mert elég égő volt az egész.
2010. ápr. 22. 19:48
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
A bunkó válaszolókkal ne foglalkozz. Fogd úgy fel, hogy más dolguk van, és tényleg azért nem mennek. A lényeg, hogy a számodra legfontosabb emberek ott lesznek.
2010. ápr. 22. 19:53
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

A bunkó válaszolóknak az legyen az egyetlen örömük az életben,hogy itt beszólogathatnak,meg lepontozgatnak kivétel nélkül mindenkit.Az ilyen gyökerekkel ne foglalkozz!

Meg azokkal sem,akik nem hajlandóak elmenni a ballagásodra.Ha Róluk lesz szó,Te is állj hozzá úgy az ő dolgaikhoz,mint ahogy ők álltak ehhez a dologhoz.

2010. ápr. 22. 20:05
 15/19 A kérdező kommentje:

A kedves válaszokat egyszerűen csak köszönöm, nem tudtam mi hiányzott, ennyi.

Amúgysem felhőtlen az életem mostanában, de ezt most hagyjuk. Jól esett volna, hogy ha érzem, hogy valakinek még fontos vagyok. Olyan unokatesókról, nagynénikről, nagybácsikról van szó, akikkel napi vagy max heti szinten tartom a kapcsolatot, szóval nem hívtam meg olyan rokonokat, akiket szinte nem is ismerek (ebbe az esetben nem is keserednék így el). Ott voltam/tunk mindenkinek a keresztelőjén, a ballagásán, az elsőáldozásán, ami abszolút nem volt kín. A pénzből sem volt soha semmi probléma, ha valaki nem tud/tudott ajándékot hozni (volt már rá példa) egyáltalán nem számít, mert nekem nem az kell, hogy pénzeljenek vagy ellássanak ékszerekkel! Egyszerűen csak szeretném ha a jelenlétükkel "megtisztelnének", ha ott lennének és támogatnának lelkileg... nem leszek depressziós emiatt persze, egyszerűen csak rosszul esik. Számomra fontos a család, és hogy ápoljam a kapcsolatokat nyugodtan meglehet ezért kövezni!

2010. ápr. 22. 20:17
 16/19 anonim ***** válasza:
6%

Nekem csak anyukám, apukám, az öcsém és a nagyszüleim voltak ott, nem is értem minek kéne több ember. Csak gyalogoltok, meg énekeltek, meg nálunk még az igazgató mondott valami hülye beszédet, dögunalom volt az egész és majd meg gyulladtunk a 40 fokban, matrózblúzban...

Szóval ez nem olyan nagy gond, nem is értem miért hívtál meg ennyi embert...

2010. ápr. 22. 21:36
 17/19 A kérdező kommentje:
Számomra ennél azért kicsit többet jelent ez az egész...
2010. ápr. 22. 21:46
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Elég rossz érzés lehet. Tudod a szándék megvolt felőled. Ha netán nem hívod meg őket,akkor meg jött volna a nagy sértődés. Ne aggódj miatta! A számodra fontos emberek mind ott lesznek! Az én ballagásomra eleve csak a szüleimet,a tesóimat,a keresztanyámat és unokatesóimat illetve a mamámat hívtam el. A vizsgáidhoz sok sikert és föl e fejjel! :) 21/L
2010. ápr. 23. 07:21
 19/19 anonim válasza:
Nekem a szüleim sem jönnek el, szóval... :/
2016. jún. 12. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!