Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok kapcsolatot sem...

Nem akarok kapcsolatot sem gyereket, de mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
A családom nem vesz komolyan, csak legyintenek arra az álláspontomra, hogy nem tudok elképzelni magam mellett férjet sem pedig gyereket. Egyszerűen nagyon nehezen viselem a változásokat, meglehet, hogy az ok a gyerekkoromhoz vezethető vissza. Viszont ennek a tudata nem oldja meg a problémámat. Nem tudom mi is oldhatná meg egyáltalán. Unom, hogy mindenki aki rákérdez a magánéletemre, elkezd győzködni hogy de majd ha jön az igazi akkor nem fogok majd igy gondolkodni. Rossz hallgatnom ezeket, miközben szeretném ha én is egyszerűen kivánnám ezeket a változásokat. De nem kivánom, és seperc alatt fel is tudok sorolni 10 okot, hogy miért. Hogyan változtassak?
2016. szept. 12. 21:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem te valójában akarsz, de mivel nem tudsz kapcsolatot létesíteni, inkább önigazolásként azt hazudod magadnak is, hogy nem i akarsz. És mivel valójában mégis akarnál, ezért borzasztóan irritál amikor bäszogatnak is vele.

Önbizalom hiányos vagy, nem bízol magadban, hogy sikerülhet, ezért inkább elzárkózol. Talán azon változtass, hogy magadat többre becsüld.

2016. szept. 13. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!