Az anya a hibás vagy a lánya?
Hát legközelebb majd húzol gumit...
És hogy milyen élete lesz mellette egy férfinak? Pont olyan mint a nők nagy részének a férjük mellett. Sok boldogságot!
Nem csak annak kell tudnia ezeket, aki házasságban él. Ezek teljesen alap dolgok, ráadásul teljesen egyszrűek. A legtöbb mosógép sem egy nagy ördöngősség, én vasalni soha sem tanultam, mert evidens a használata, főzni pedig bármit meg lehet recept alapján. Bármit.
Ezt minden férfinak és nőnek tudnia kéne, mert a mai világban saját magunkról kell gondoskodnunk.
Te vagy a hibás, hogy ilyen selejtet vettél el. Sem anyának, sem feleségnek nem alkalmas.
37/f
Jesszus, 19 éves korom óta saját háztartást vezetek. A férjem is megcsinál mindent.
Anyám a két öcsémet is úgy nevelte, hogy ne pusztuljanak éhen a szutykos lakásban, ha egyedül fognak élni.
Egyik öcsém kifogott egy ilyen csajt. Akkor dobta ki, amikor meglátott a kukában 4 szem fogamzásgátlót. Babát akart a szentem az akkor 20 éves öcsémtől. A lány akkor érettségizett.
Mi bajod van? Ez kellett neked nem? akkor élvezd csak.
Azért remélem a tonna szilikon meg a háznyi segg megvan neki?
Élt már egyedül ez a csaj, vagy anyucitól egyből hozzád költözött? Mosógépet kezelni én is akkor tanultam meg, amikor különköltöztem szülőktől, de elég volt egyszer megmutatni.
Semmi házimunkát nem csinál meg? Mert ha nem főz, de mondjuk szépen takarít, akkor osztozhattok valahogy a melón.
Munkája van amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!