Mit csináljak? Mért mindig én? Mért ilyen velem anyu?
Nem lehet h ezt eltúlzod 1 picit?
Egy szülő,a gyerekének mindig a legjobbat akarja,és nem hiszem h a bátyjád hülyeségei miatt te lennél a hibás:)
Gondold végig,hogy miért lehet ingerült?Nem megfelelő munkahelyi körülmények?Korán kel későn fekszik?Lehet h baba van a dologban?
És ugye,ezek szerint kevesli azt amit besegítesz otthon..Ülj le vele,és beszélgessetek,h mi az amit kevesell?És miben tudnál többet segíteni.Ha megkapod a választ,mind2töknek könnyebb lesz.Magyarul csak az okot kell megtalálni,amiért ilyen..
Aztáán előfordulhat az is h valóban fekete bárány vagy,bár én ezt erősen kétlem.
Hidd el nekem..Te is ugyanolyan hibás vagy,mint anyud..Lehet h anyud meg úgy látja h inkább te vagy a hibás,ezért nem ártana egy kis beszélgetés.és ott kiderülne mi miért van:)
Nálunk is ez volt a helyzet. Apám egész nap dolgozott, anyám egész nap otthon volt, elégedetlenkedve az életével. Akármit segítettem itthon, akármilyen jó eredményt hoztam haza neki sosem volt jó semmi. Ha a beszélgetés és az idő nem oldja meg akkor kényelen leszel továbbra is tűrni. Egyszer elköltözöl és felé sem nézel többet.
Furcsa, hogy vannak olyan emberek akik azt hiszik hogy a szülők mindig a legjobbat akarják a gyerekeiknek. Én meg sem tudnám számolni hogy hányszor vágta anyám a fejemhez hogy milyen kár volt megszülnie engem. Van ilyen, engem annyira nem aggaszt, túlélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!