Milyen a kapcsolatod a testvéreddel/testvéreiddel?
Az én kapcsolatom a tesóimmal jó, de lehetne jobb is.
Van egy nővérem, aki kb 7 hónapja lépett le külföldre, szó nélkül. Azóta 2 alkalommal beszéltünk, de azt mindig jó hangulatban.
A nagyobbik húgommal rengetegszer összeveszem, de ez csak azért van, mert iszonyatosan különbözünk.
A másik húgommal jól kijövök, csak sajnos keveset látom. Ő estig edzésen van én meg különórákon vagy orvosnál.
Bátyám, és nővérem is van. Bátyám jövőre tölti a 30-at, nővérem pedig 24 éves.
Én 16 vagyok (F). Bátyámék a feleségével hozzánk költöztek egy kis időre, mert nemsokára külföldre költöznek, és itt szerettek volna lenni. Nővérem Pécsett tanul.
Bátyámmal régebben volt egy vita, ami már hál' Istennek megszűnt, nővérem pedig...Hát...Ő nehéz eset.
Volt egy barátja, akivel hamar szakítottak, és azóta teljesen fura lett.
Folyamatos ordibálás, veszekedés, parancsolgatás az ő részéről..Nagyon szeretem, de azért néha iszonyatosan sok tud lenni.
Szörnyű, 10 év van köztünk.
Beképzelt és lekezelő... már már felsőbbrendűségi komplexussal valamint lehet valami túlreagálási betegsége is...
Folyton belém kötött, semmi nem jó. Kb a sorsom felett akart dönteni. Örülök hogy nem beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!