Milyen a kapcsolatod a testvéreddel/testvéreiddel?
Két növérem van egy 21 és egy 17 éves. A 22 évessel minden nap beszélünk telefonon mert kiköltözött német országba és vele mindig is kijöttünk jòl. A 17 évessel meg nem nagyon jövök ki mert álandoan belémköt és bunko a stilusa.
14/L
Ötös vagyok és azoknak ,akik lepontoztak:
Ahh, értem. Ha ennyire nem tetszik ,akkor kérlek vissza adnátok a gyermekkoromat ,hogy b🅰sszátok meg és elmagyaráznátok a múltba anyámnak ,hogy miért ne b🅰sszon szájba papuccsal úgy ,hogy utána ömlik a vér a számból?
Mert tudjátok ez a ti értelmi szinteteket meghaladó szülőknek bizony el kell magyarázni.
Két nővérem, két húgom és két öcsém van.
A két nővérem közül az egyikkel nagyon jó a kapcsolatom, vele sokszor beszélek, kikérem a tanácsát, véleményét.
A másik nővéremmel nem ennyire szoros a viszony, de azért vele is jónak mondható a kapcsolatom.
A két öcsémmel és az egyik húgommal kb olyan átlagos a viszonyom. Szoktunk beszélni és találkozni egymással, szeretjük is egymást, jól elvagyunk, de nem tartunk olyan szoros kapcsolatot.
A másik húgommal pedig... hát, mondhatnám, hogy semleges a viszonyom, de leginkább úgy tudnám ezt megfogalmazni, hogy udvariasságból hébe-hóba megérdeklődjük egymástól, hogy ki hogy van, meg születésnapokon pusztán illemből felköszöntjük egymást, de nem különösebben vagyunk kíváncsiak a másikra. Vele nagyon eltávolodtunk, szóval sajnos nem olyan jó a kapcsolatunk... de 6 tesóból összesen 1, akivel így vagyok, szóval szerintem ez nem olyan rossz arány.
Egy öcsém van, hát amióta elköltöztem, nem is beszélünk, előtte is a napi köszönés volt meg ha akart tőlem vmit. De az még istenes volt, mert előtte folyton lejmolt, ha meg nem, akkor abból űzött sportot, hogy hogy alázhat meg, fikázott, mások előtt megszégyenített, kiröhögött, de ha akar vmit, azonnal ugorjak neki, egész kicsi korunk óta. A szüleim mindig vele kivételeztek, ő meg ezt kihasználta, és röhögött azon, hogy bármit megtehet velem... ha megölt volna, is azt mondták volna, hogy igazad van, kicsibubukám, ő provokálta ki.
Én próbáltam vele beszélgetni, jó kapcsolatot kiépíteni, de nem sikerült... ő nem akart, aztán én sem, egy ilyen emberrel minek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!